Games

Vetste in-game wapens/items


Wapens staan bij de meeste games centraal. Naast wapens kom je vele fantasierijke spullen tegen die je tegen de vijand kan gebruiken. In deze lijst hebben wij vette of zeldzame in-game wapens/items verzameld en in een lijst gezet.

JetpackGrand Theft Auto: San Andreas

Deze jetpack was zeer moeilijk te vinden in-game maar met de cheatcode ‘YECGAA’ had je hem direct.

Sword of a Thousand TruthsWorld of Warcraft – South Park

Iedere South Park en WoW fan kent dit epische wapen. Het zwaard komt voor in de South Park aflevering “Make Love, Not Warcraft”. Het wapen wordt gebruikt om de enorm sterke en vervelende “no lifer” die iedereen vermoordt, te verslaan. Het zwaard heet in-game ‘Slayer of the Lifeless’. Dit is een referentie naar South Park, hierin zegt een WoW programmeur; ‘How do you kill that which has no life?’

Blue PartyhatRunescape

Het simpele blauwe hoedje uit Runescape. Een partyhat draagt niks bij aan je stats en toch is het de meest dure item uit Runescape. Dit komt omdat er een Christmas Event plaatsvond in de beginjaren van Runescape. Dit is de enige keer dat het hoedje verkrijgbaar was. Nu mag je van goede huize komen om een Blue Partyhat te kopen, het item kost namelijk ongeveer 13 miljard in-game. In echt geld staat dit gelijk aan €4500,- tot €5000,- euro.

CrowbarHalf-Life

Voor sommigen is de koevoet slechts een stuk metaal dat is gemaakt om spijkers te verwijderen of voor het loswrikken van dingen. Het is echter ook het iconische item dat Gordon Freeman in de Half-Life-serie hanteerde.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Slurp JuiceFortnite: Battle Royale

Slurp Juice is het sterke drankje wat je kan tegenkomen in Chests, Supply Drops en Supply Llama’s in de wereld van Fortnite. Het drankje verhoogt je HP en shield met +1 per seconde voor 25 seconden lang. Normale bandages healen maar tot maximaal 75 procent, maar met de Slurp Juice kan dit verhoogd worden naar 100 procent HP en shield.

PanPLAYERUNKOWN’S BATTLEGROUNDS

De pan is misschien wel de meest iconische wapen uit PUBG. Qua offensief heeft de pan niet veel te bieden, je kan er alleen mee slaan. Het is vooral in het defensieve aspect dat de pan veel voordeel biedt. De pan is namelijk in staat om kogels af te weren, het maakt dan niet uit of je de pan in je hand hebt of dat het weggestopt is op je rug. Voor deze redenen wordt ‘The Pan’ vaak uitgeroepen tot het beste melee wapen in de game.

Iron HelmetSkyrim

De Iron Helmet wordt gedragen door de ‘Dragonborn’ uit de vijfde Elder Scrolls game. De helm is een herkenningspunt van de Dragonborn, alleen zal je de helm waarschijnlijk nooit dragen.

De helm heeft namelijk slechte statistieken en biedt weinig bescherming. De Iron Helmet komt ook vaak voor als easter egg in andere games, dit is een hint naar misschien wel de populairste game enkele jaren geleden.

Experimental MIRVFallout 3

Een atoomwapen die je in de hand kan houden, wie wil dat nou niet? In Fallout 3 is het mogelijk. Met de MIRV schiet je acht atoombommen tegelijk af. Alles wat in het pad van de MIRV staat wordt compleet vernietigd.

Games
De beste easter eggs – Deel 2
Games
Nieuwsoverzicht week 13
Games
Nieuwe Battlefield wordt mogelijk Bad Company 3