Games

Fortnite High Stakes brengt nieuwe modus & items


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Verhalende DLC voor Anthem wordt gratis verkrijgbaar, Als Magneto spelen in de nieuwe GTA 5-mod, Fortnite High Stakes brengt nieuwe modus & items, Nieuwe Battlefield V Battle Royale-modus gaat Firestorm heten, Nieuwe Lord of the Rings MMO aangekondigd en zal gratis zijn, De volledige Blackout-map van Call of Duty: Black Ops 4 is getoond.

Verhalende DLC voor Anthem wordt gratis verkrijgbaar

Ontwikkelaar Bioware liet in een interview weten dat alle verhalende DLC’s gratis worden aangeboden voor Anthem. Ook hebben ze aangegeven dat er geen lootboxes worden uitgebracht voor de game, maar wel cosmetische items die gamers voor een klein bedrag ingame kunnen aanschaffen.

Tevens kunnen gamers die Anthem hebben gepreorderd of lid zijn van EA Access vanaf 1 februari een VIP-demo downloaden en spelen. Anthem komt 22 februari uit voor PC, Playstation en Xbox One.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Als Magneto spelen in de nieuwe GTA 5-mod

Er is een nieuwe mod beschikbaar voor GTA 5 waarin gamers als Magneto kunnen spelen. Ontwikkelaar JulioNIB is verantwoordelijk voor deze mod.

Als Magneto heb je speciale krachten, waarbij je door middel van magnetische velden voorwerpen van een afstand kan optillen en verplaatsen. Ook kan je zweven en speciale aanvallen uitvoeren die grote schade kunnen veroorzaken in de omgeving.

Ben je benieuwd naar de mod? Download de mod via deze website.

Fortnite nieuws van deze week

Grijphaak binnenkort beschikbaar

Fortnite heeft update 5.40 uitgebracht waardoor ook de Grappler beschikbaar komt. Met deze grijphaak kan je o.a. van gebouw naar gebouw verplaatsen door middel van grijpacties.

High Stakes evenement brengt nieuwe items

Deze week is het tijdelijke evenement High Stakes begonnen. In dit evenement zal ook een nieuwe modus te spelen zijn, namelijk Getaway. In Getaway is het doel om juwelen te vinden die in de gehele map verspreid zijn. Deze juwelen zitten in kluizen die uit de lucht gedropt worden.

Als een juweel is gevonden en in bezit is, moet het juweel naar het Getaway busje gebracht worden om het veilig te stellen. Andere teams hebben dan nog de mogelijkheid om het juweel te onderscheppen. De eerste vier teams die een juweel veilig naar de Getaway bus weet te brengen heeft gewonnen.

Verder zijn er nog 3 nieuwe challenges beschikbaar gesteld. Spelers krijgen 5000xp als er 10 Getaway games worden gespeeld. Bij 500 punten aan schade die een speler verricht aan spelers die een juweel dragen, krijgt deze speler een speciale spray. Spelers die een juweel in totaal vijf keer hebben opgepakt, krijgen tijdens het skydiven een spoor van geld achter zich aan. Als alle challenges behaald zijn, krijgt men een speciale koevoet als beloning.

Ook zijn er nieuwe cosmetische items toegevoegd, zoals een nieuwe Wilcard-outfit en maskers met vier verschillende motieven.

Nieuwe Battlefield V Battle Royale-modus gaat Firestorm heten

Firestorm zal de Battle Royale-modus zijn in Battlefield V. De ontwikkelaars EA sports en Dice hebben een nieuwe trailer uitgebracht van deze gamemodus. In totaal kunnen er 64 spelers tegelijkertijd in een potje spelen. Battlefield V zal 20 november gereleased worden.

Nieuwe Lord of the Rings MMO aangekondigd en zal gratis zijn

De Lord of the Rings franchise krijgt een nieuwe gratis MMO. Dit heeft Athlon GAmes bekend gemaakt. De releasedatum is nog onbekend. De game zal zich afspelen in Middle Earth in de tijd van de bekende trilogie van de Lord of the Rings serie.

De volledige Blackout-map van Call of Duty: Black Ops 4 is getoond

Ontwikkelaar Activision heeft de volledige map van Blackout getoond. Blackout is een Battle-royale modus waarin verschillende locaties te vinden zijn zoals de bekende Nuketown, Cargo, Turbine etc.

Op 14 september zal er een beta uitkomen van Blackout waarin maximaal 80 spelers tegelijkertijd op de map kunnen strijden. Het is nog onduidelijk of deze aantal ook de max wordt in de uiteindelijke game. Call of Duty: Black Ops 4 zal 12 oktober uitkomen.

 

Games
Speel Injustice 2 nu gratis!
Games
Nieuwsoverzicht week 11
Het laatste gamenieuws
Gratis Game bundel bij een Game PC