Games

Nieuwe Far Cry game onthuld door Ubisoft


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Nieuwe Far Cry game onthuld door Ubisoft, Creative Modus in Fornite aangekondigd en Seizoen 7 is gestart, Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion nu te spelen, Epic gaat concurrentiestrijd aan met Steam door eigen digitale winkel te starten en Launch trailer Just Cause 4.

Nieuwe Far Cry game onthuld door Ubisoft

Via twitter heeft Ubisoft een nieuwe Far Cry game onthuld. Hierboven is een teasertrailer zien van de game. De geruchten gaan rond dat het een volledige game zal zijn en geen uitbreiding van Far Cry 5. Meer details worden bekend gemaakt op vrijdag 7 december vanaf 2:30 uur tijdens de The Game Awards. Wij zijn in ieder geval benieuwd wat er komen gaat.

Update: Far Cry New Dawn is onthuld

Ubisoft heeft meer details bekendgemaakt over de nieuwe Far Cry game. Far Cry New Dawn speelt zich een aantal jaren na Far Cry 5 af en zal wederom in New Hope plaats vinden. Door nucleaire bommen is het stadje totaal veranderd en hebben nieuwe bendes het overgenomen. De game komt 15 februari 2019 uit. Check hieronder de trailer:

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Creative Modus in Fornite aangekondigd en Seizoen 7 is gestart

Er is een nieuwe modus aangekondigd voor Fortnite. Ontwikkelaar Epic Games heeft dit bekendgemaakt. In de Creative Modus kan je zelf gebouwen en voorwerpen ontwerpen en bouwen. Deze gebouwen / voorwerpen kunnen op een eigen privé eiland gebouwd en getest/gebruikt worden. Hierdoor krijg je een nieuwe dimensie van spelen in deze modus.

De modus is vanaf nu te spelen voor de gamers die een Battle Pass hebben voor seizoen 7. Gamers die deze Battle Pass niet hebben, kunnen vanaf 13 december aan de slag.

Seizoen 7 van Fortnite is begonnen en heeft een winter/kerst thema gekregen. Er zijn nieuwe vliegtuigen, weapons en vehicle skins toegevoegd aan de game.

Ook is de map aangepast en een vierde deel van de map is in een winterse sfeer bedekt. Frosty Flights, Polar Peak, Happy Hamlet en Iceberg Biome zijn ook nieuwe toevoegingen in de map.

Er zijn ook een paar items verwijderd uit de game. Hieronder kan je een lijstje zien van de verwijderde items:

  • Shadow Stones
  • Port-a-Fort
  • Chiller
  • Clinger
  • Double Barrel Shotgun
  • Shockwave Grenade

Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion nu te spelen.

Deze week is het vierde seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 3 uitgebracht, namelijk Operation Wind Bastion.

Deze DLC speelt zich af in Marrokko en voegt de map Fortress en twee nieuwe Operators (Nomad en Kaid) toe aan de game. Hieronder is een trailer  te zien van de nieuwe uitbreiding:

Epic gaat concurrentiestrijd aan met Steam door eigen digitale winkel te starten

Er komt een gamewinkel van Epic Games. Hiermee wil de ontwikkelaar (die o.a. Fortnite heeft ontwikkeld) de strijd aangaan met Steam, de populaire gamewinkel platform van ontwikkelaar Valve.

In vergelijking met Steam, Sony, Microsoft, Android en Apple die 30 procent hanteren, int Epic slechts 12 procent van de omzet van ontwikkelaars.

De winkel wordt binnenkort gelanceerd, maar een exacte datum is nog niet bekend gemaakt.

Launch trailer Just Cause 4

4 december is Just Cause 4 uitgebracht en hierbij is ook een launch trailer gelanceerd.

In deze trailer zie je alle aspecten van de openwereldgame. Verschillende voertuigen, wapen en natuurverschijnselen komen voorbij. Check de trailer hierboven.

Het laatste gamenieuws
Nieuwe website online
Games
Fortnite krijgt de populaire Call of Duty Modus
Games
Vetste in-game wapens/items