Games

Battlefield V speelt zich af in Nederland


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Mysterieuze kubus in Fortnite, Cyberpunk 2077 gameplay demo, Battlefield V speelt zich af in Nederland en nieuwe DLC Destiny 2 en griezelen met de nieuwe Humble Bundle.

 

Paarse Kubus in Fornite hint naar seizoen 6?

Al een paar dagen is er een mysterieuze kubus te vinden op de map. Als je de kubus aanraakt krijg je damage en als je erop schiet duwt de kube je weg. De kube verplaatst zich langzaam over de map.

Geruchten gaan dat de kubus terecht zal komen bij Loot Lake en net zoals eerdere seizoenen, zal dan Loot Lake veranderd worden in een ander gebied. Sinds een korte periode heeft de kubus ook zijn eigen atmosfeer met een lagere zwaartekracht.

Cyberpunk 2077 gameplay demo

Hierboven vind je de gameplay van Cyberpunk 2077 die tijdens de E3 en Gamescom werd getoont aan de pers, nu beschikbaar voor het publiek. Hopelijk zit je klaar want hier komt 48 minuten aan brute gameplay.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Battlefield V: Devistation of Rotterdam

Eindelijk weer een game die Nederland betrekt in de tweede wereldoorlog; Battlefield V laat zien hoe er gevochten werd in Rotterdam, op youtube verschijnen meerdere gameplay filmpjes waarmee spelers al de map aan het spelen zijn. Het filmpje hieronder laat zien hoe vet Rotterdam eruit ziet in de Battlefield wereld.

Destiny 2: Forsaken DLC launch trailer

Het verhaal van Forsaken zal spelers terugbrengen naar het rif om een ​​groep machtige vijanden te verslaan die de gevangenis hebben verlaten. De uitbreiding introduceert ook een aantal wijzigingen in Destiny 2, inclusief een nieuwe modus genaamd Gambit, evenals grote wijzigingen aan wapens, mods en masterworks.

Het algemene doel is om spelers meer redenen te geven om te blijven spelen zodra ze het eindspel hebben bereikt. Vanaf 4 september kan je aan de slag met Destiny 2: Forsaken.

Angstaanjagend goedkope games bij Humble Bundle

Om alvast in de stemming te komen voor halloween heeft Humble Bundle deze week een griezelthema, hierbij bieden ze 9 horror games aan voor een erg lage prijs.

Voor 1 dollar, omgerekend €0,86 krijg je de volgende vier games:
  • White Noise 2
  • Layers of Fear
  • How to Survive
  • How to Survive 2
Voor € 7,27 unlock je niet alleen de bovenstaande games maar ook deze:
  • Detention
  • Bioshock Remastered
  • Yomawari: Night Alone
Betaal je € 12,86 dan krijg je deze twee games er ook nog bij:
  • Friday the 13th: The Game
  • Dead by Daylight

Check deze link hoe je de games kan bemachtigen. Tot dinsdag is deze bundel beschikbaar.

 

 

Games
Games uit Nederland
Games
Fifa 19 Demo nu te downloaden
Games
Nieuwsoverzicht week 30