Games

Nieuwsoverzicht week 24 E3 Special


Iedere vrijdag blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, dit weekoverzicht staat in de teken van de E3. Hierbij een overzicht van de vetste aankondigen en trailers.

Call of Duty: WWII

De makers van CoD hebben besloten om het op een andere boeg te gooien, want ze gaan namelijk terug naar de tweede wereldoorlog. Geen rocket jumps en wall climbing maar kruipen door loopgraven en schieten de M1 Garand. Check hieronder 10 minuten gameplay van de multiplayer.

Wolfenstein II: The New Colossus Full Reveal Trailer

Het verhaal van Wolfenstein word voortgezet in Wolfenstein II: The New Colossus. Amerika is bezet door de nazi’s. Jij bent BJ Blazkowicz, member van het verzet die de nazi’s zo veel mogelijk probeert te dwarsbomen. De trailer is opmerkelijk; hoe zal de wereld eruit zien als de nazi’s wel hadden gewonnen in de tweede wereldoorlog.

Anthem Reveal

Bioware, bekend van games zoals Mass Effect: Andromeda en Dragon Age: Inquisition komt met een splinternieuwe game genaamd Anthem. De gameplay doet ons ook het meest denken aan Andromeda, maar je kan het hieronder voor jezelf checken. We moeten nog wel even wachten want zoals het nu lijkt komt de game eind 2018 pas uit.

Far Cry 5 Gameplay

Het nieuwe deel van Far Cry speelt zich af in Hope Country, Montana. Een cult groep probeert het dorpje over te nemen en jij probeert hier een stokje voor te steken. Far Cry 5 heeft alles in zich om in februari 2018 een hele gave game te zijn die hoge ogen gaat gooien.

Destiny 2 Gameplay reveal

Na het succes van Destiny op de PS4 en Xbox komt Destiny 2 nu ook naar de PC. 6 september komt Destiny 2 uit voor de consoles, PC gamers moeten wachten tot 24 oktober.

Star Wars Battlefront 2 gameplay

Op de E3 hebben we veel mogen zien van Battlefront 2 en dan ging het vooral om de multiplayer. Hieronder zie je een Clones vs Droids match, hierin zijn ook nieuwe heroes zoals Rey en Darth maul te zien.17 november komt Star Wars Battlefront 2 uit.

Assassin’s Creed: Origins gameplay

Assassin’s Creed: Origins speelt zich af in het oude Egypte en het verhaal draait om de gebeurtenissen die leiden tot het oprichten van de assassin’s brotherhood. Het lijkt erop dat de nieuwe AC geen volledige multiplayer heeft, misschien wel iets van een co-op mode maar dat is niet niet bekend. Hieronder kan je alvast genieten van 20 minuten gameplay.

Fifa 18 trailer

Elk jaar komt EA met een nieuwe voetbalgame en dit jaar is dat natuurlijk niet anders. De opvolger van Fifa 17 heeft een verrassende naam; Fifa 18. Bij Fifa 17 werd er voor het eerst gebruik gemaakt van de Frostbite engine, en vaak met een grote verandering werkt alles niet direct naar behoren. Nu zijn we een jaar verder en Fifa 18 belooft veel goeds. Fifa 18 is zowel technisch als inhoudelijk een stuk verbeterd. The Journey mode zal ook aanwezig zijn in het nieuwe deel. 29 september verschijnt Fifa 18 in de winkels.

Need for Speed Payback Gameplay trailer

In Need for Speed Payback heb je de mogelijkheid om met 3 characters te spelen; Tyler, Mac en Jess. Je gaat met deze characters de strijd aan tegen de kartel. Check hieronder de trailer die ons doet denken aan de Fast en Furious films.

Game PC Setups
FIFA 23 Game PC samenstellingen
Games
Nieuwe Far Cry game onthuld door Ubisoft
Game PC Setups
Red Dead Redemption 2 Game PC Samenstellingen