Games

Fifa 19 Demo nu te downloaden


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Fifa 19 demo nu te downloaden, Shadow of the Tomb Raider release, Nieuwste Fortnite update, Dying Light: Bad Blood op Steam Early Access, Forza Horizon 4 nu speelbaar op PC.

Fifa 19 demo nu te downloaden

Vanaf deze week is de demo van Fifa 19 te downloaden bij Origin. Je kan net zoals voorgaande jaren aan de slag met 10 clubs:

  • AS Roma
  • Atlético Madrid
  • Bayern München
  • Juventus
  • Manchester City
  • Manchester United
  • Paris Saint-Germain
  • Real Madrid
  • Tottenham Hotspur

De demo van Fifa 19 laat je voor het eerst kennismaken met de vernieuwde Kick-Off modus. Ook kun je een voorproefje krijgen op het laatste avontuur van Alex Hunter in The Journey: Champions. Daarnaast laat de demo je voor het eerst de Champions League ervaren in de FIFA-franchise. De volledige game is 28 september beschikbaar.

Shadow of the Tomb Raider release

Shadow of the Tomb Raider is een afsluiter van een epische trilogie. Waarbij in de eerste deel Lara nog een tiener was, zie je nu dat ze is ontwikkeld tot een ware Tomb Raider. Check de trailer hierboven.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Fortnite patch: Drum Gun vervangen

In de nieuwste patch is de Drum Gun verwijderd en de Suppressed assault rifle is ervoor teruggekomen.

Er worden steeds meer nieuwe wapens aan Fortnite toegevoegd, maar dit wordt door Epic Games in balans gehouden door middel van de Vault. Wanneer een wapen is toegevoegd aan de Vault, kan het niet meer worden gebruikt in Fortnite: Battle Royale. Vaak gebeurt dit als een wapen door de community als te sterk wordt bevonden. Deze wapens worden dan tijdelijk of permanent uit de game gehaald. In de ogen van Epic Games en de community zijn deze wapens te sterk of juist niet sterk genoeg. In de Getaway game modus zijn ook enkele wijzigingen doorgebracht, alle veranderingen kan je hier bekijken.

Dying Light: Bad Blood op Steam Early Access

De Early-Access van Dying Light: Bad Blood is uitgebracht op Steam. Voor 19,99 euro kan je de game kopen.

De ontwikkelaar Techland omschrijft de game als een brutal royale-game waarin twaalf mensen op een map geplaatst worden die tegen elkaar strijden, maar ook te maken krijgen met zombies die het leven zuur maken. Er is ook een trailer van deze Early Access gereleased, die hierboven te bekijken is.

 

Games
GTA 6 wordt Vice City 2
Games
Nieuwsoverzicht week 25
Games
Fortnite krijgt de populaire Call of Duty Modus