Games

NVIDIA GeForce RTX 4090 is nu beschikbaar


De nieuwste NVIDIA GeForce RTX 4090 is de ultieme videokaart op dit moment en nu beschikbaar bij het samenstellen van een Game PC! Het behoort tot de nieuwste en snelste generatie videokaarten van NVIDIA. In vergelijk met de vorige generatie is de 4090 een enorme sprong voorwaarts qua prestaties. De NVIDIA RTX 4090 24GB is de ultieme videokaart van dit moment. Wij van GamePC.nl gaan in dit item de in’s en outs van deze grafische kaart behandelen.

Kenmerken van de ultieme GeForce-GPU

Deze GPU is een enorme sprong voorwaarts voor prestaties, efficiëntie en door AI aangestuurde graphics. Bovendien beschikt deze videokaart tot 2x betere raytracingprestaties door RT-cores van de derde generatie. Het simuleert hoe licht zich in de echte wereld gedraagt, wat voor een ongelooflijk gedetailleerde virtuele werelden zorgt tijdens het gamen! Ook maakt de GPU gebruik van AI om extra frames van hoge kwaliteit te maken.

Met games zoals Microsoft Flight Simulator en Warhammer 40,000: Darktijde levert de GPU 1x betere relatieve prestaties op 3840×2160-resolutie op de hoogste game-instellingen dan de RTX 3090 Ti. Door de nieuwe technologie levert de GPU tot 4x betere relatieve gaming prestaties met Cyberpunk 2077 op de hoogste instellingen!

De INNO3D GeForce RTX 4090 24GB grafische kaart beschikt over een actieve fan met 3 ventilatoren van elk 98mm diameter. De buitenste ventilatoren draaien tegen de klok in voor minder turbulentie. Het bevat een enorme dampkamer voor 2x betere thermische geleidbaarheid dan met een koperen basis. Bekijk de specificaties van deze GPU bij het samenstellen van de AMD, Intel Game PC en de Game PC MAX.

Stel een Game PC samen met de RTX 4090

Games
De beste easter eggs – Deel 1
Games
Toptitels van Rockstar voor onder één euro
Game PC Setups
Sunday Gold Game PC samenstellingen