Games

Nieuwsoverzicht week 13


Iedere vrijdag blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nieuwe Call of Duty hoogstwaarschijnlijk een tweede wereldoorlog shooter

Alhoewel het nog niet bevestigd is door Activision, is het bijna zeker dat de nieuwe titel gaat worden: Call of Duty: WWII. Wel heeft Activision al eerder aangegeven dat de nieuwe Call of Duty terug naar haar roots zal gaan. Het is niet heel verrassend dat ze nu teruggaan naar de tweede wereldoorlog, omdat fans al enkele jaren vragen voor een “oudere” shooter.

Blizzard komt met grote update Heroes of the Storm

Met de nieuwe update hoef je niet meer urenlang te grinden voor één level of wat in game gold. Zo zal je nu veel sneller levelen en word je rijkelijk beloond met nieuwe voorwerpen. Dit werkt ook met terugwerkende kracht. Dus als je level 10 was, word je straks automatisch level 15. En als je level 20 bent, ben je straks level 55. Zoals het nu lijkt krijg je elke keer wanneer je één level omhoog gaat dat je beloond wordt met een loot chest. Deze chests bevatten: banners, sprays, voice lines en hero emoji’s. Ook zal Cassia worden toegevoegd, een nieuwe hero uit de Diablo Franchise. Bekijk ook de aanbevolen samenstelling voor Heroes of the Storm.

Destiny 2 komt ook naar de PC

Het vorige deel was alleen te spelen op de PS4, maar Destiny 2 komt nu ook naar de PC en Xbox One. Het spel zal wereldwijd op 8 September worden gereleased. Als je Destiny 2 pre-ordert, krijg je toegang tot de beta die in de zomer zal plaatsvinden. Voor de rest is er nog weinig bekend over de nieuwe game van ontwikkelaar Bungie. Zo zullen we het eerst moeten doen met een super vette cinematische trailer.

Trailer Destiny 2

Minecraft komt binnenkort met discovery update

Met de nieuwste update van Minecraft zal je nieuwe gebieden kunnen ontdekken en zal je nieuwe items kunnen craften. Ook kun je op avontuur gaan met nieuwe quests en stories. In de komende weken zal er steeds meer bekend worden over de update in de officiële Minecraft blog.

Bron: Bronnen: Hardware.info, Tweakers.net, ign.com

Nieuws
Wat is de beste resolutie voor gaming?
Hardware
Games streamen: Wat heb je nodig?
Hardware
Vernieuwde 15,6 en 17,3 inch RAIDER PRO