Game PC Setups

De beste Battlefield 5 Game PC samenstellingen


Battlefield 5 zal één van de beste first person shooters worden van 2018. De game wordt ontwikkelt door EA Dice en bevat een singleplayer-, multiplayer- en een battle-royale modus. Battlefield 5 is vanaf 20 november beschikbaar voor PC.

Om je helemaal klaar te stomen voor deze game hebben wij van GamePC.nl drie samenstellingen gemaakt op basis van de systeemeisen die de ontwikkelaar van Battefield 5 heeft vrijgegeven. Bekijk hieronder onze geadviseerde samenstelling per prijs budget.

Battlefield 5 Medium Game PC

De Battlefield 5 Medium Game PC samenstelling is ideaal voor gamers die meer aandacht besteden aan gameplay dan aan graphics. Met deze setup kan je Battlefield 5 op medium instellingen draaien.

Bekijk de Battlefield 5 Medium Game PC

Battlefield 5 High Game PC

Betere graphics en vloeiendere gameplay krijg je met de Battlefield 5 High Game PC. Alles op High bij een resolutie van 1080p!

Bekijk de Battlefield 5 High Game PC

Battlefield 5 RTX Game PC – Het voordeel van Geforce RTX kaart

De ultieme Battlefield 5 ervaring beleef je met de nieuwe generatie Geforce kaarten van Nvidia. De RTX technologie zorgt voor prachtige effecten en baanbrekende prestaties. Onderstaande video laat zien waar de nieuwe kaarten van de RTX-20-serie toe in staat zijn.

Met deze samenstelling kan je Battlefield 5 in ultra settings spelen en alles uit de game halen door middel van de RTX technologie.

Bekijk de Battlefield 5 RTX Game PC

 

Games
Nieuwsoverzicht week 32
Games
Nieuwe shooter Bright Memory
Het laatste gamenieuws
Gratis Game bundel bij een Game PC