Games

Details Rainbow Six: Siege Wind Bastion


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Details bekendgemaakt van Rainbow Six: Siege Operation Wind Bastion, de beste Battlefield 5 Game PC samenstellingen, PUBG krijgt nieuwe Joker en Harlet Quinn skins en nieuwe Overwatch personages Ashe onthuld.

Details bekendgemaakt van Rainbow Six: Siege Operation Wind Bastion

Ontwikkelaar Ubisoft heeft de eerste details bekendgemaakt van de nieuwe update voor Rainbow Six: Siege Operation Wind Bastion.

De update zal twee nieuwe Operators en een nieuwe kaart bevatten. Ook is de Groupe d’Intervention de La Gendarmerie Royale geïntroduceerd. Dit is een onderdeel van de Koninklijk Marokkaanse Gendarmerie.

De Operators zijn van Marokkaanse afkomst en het trainingsgebied ligt in het atlasgebergte in Zuid-Marokko. Meer details zullen vrijgegeven worden op 18 november tijdens de Pro League Finals in Rio de Janeiro.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

De beste Battlefield 5 Game PC samenstellingen

Battlefield 5 zal één van de beste first person shooters worden van 2018. De game wordt ontwikkelt door EA Dice en bevat een singleplayer-, multiplayer- en een battle-royale modus. Battlefield 5 is vanaf 20 november beschikbaar voor PC.

Om je helemaal klaar te stomen voor deze game hebben wij van GamePC.nl drie samenstellingen gemaakt op basis van de systeemeisen die de ontwikkelaar van Battefield 5 heeft vrijgegeven. Bekijk hieronder onze geadviseerde samenstelling per prijs budget.

Battlefield 5 Medium Game PC

De Battlefield 5 Medium Game PC samenstelling is ideaal voor gamers die meer aandacht besteden aan gameplay dan aan graphics. Met deze setup kan je Battlefield 5 op medium instellingen draaien.

Bekijk de Battlefield 5 Medium Game PC

Battlefield 5 High Game PC

Betere graphics en vloeiendere gameplay krijg je met de Battlefield 5 High Game PC. Alles op High bij een resolutie van 1080p!

Bekijk de Battlefield 5 High Game PC

Battlefield 5 RTX Game PC – Het voordeel van Geforce RTX kaart

De ultieme Battlefield 5 ervaring beleef je met de nieuwe generatie Geforce kaarten van Nvidia. De RTX technologie zorgt voor prachtige effecten en baanbrekende prestaties. Onderstaande video laat zien waar de nieuwe kaarten van de RTX-20-serie toe in staat zijn.

Met deze samenstelling kan je Battlefield 5 in ultra settings spelen en alles uit de game halen door middel van de RTX technologie.

Bekijk de Battlefield 5 RTX Game PC

PUBG krijgt nieuwe Joker en Harlet Quinn skins

In samenwerking met DC heeft de ontwikkelaar van PUBG twee personages / skins bekend gemaakt via de bovenstaande trailer. Het gaat om The Joker en Harley Quinnn uit de Suicide Squad-serie. Naast de The Joker en Harley Quinn worden er waarschijnlijk meer personages uitgebracht uit deze serie. We houden je op de hoogte!

Nieuwe Overwatch personages Ashe onthuld

Overwatch heeft een nieuwe Hero, namelijk Ashe. Ze is vergelijkbaar met McCree die ook aanvallend is ingesteld. Haar geweer Viper is een semiautomatisch en hierdoor kan ze vijanden van ver neerschieten. Ook heeft ze een wapen die ze van dichtbij kan gebruiken, namelijk de Coach Gun.

Ashe beschikt ook over Bob. Dit is een enorme robot die zelfstandig op tegenstanders schiet en melee aanvallen kan plegen van dichtbij. Op dit moment is het nog onduidelijk wanneer Ashe speelbaar wordt.

Games
De vetste games voor de feestdagen
Games
Is VR gaming al interessant?
Games
Vetste in-game wapens/items