Games

Releasedate Crackdown 3 is bekendgemaakt


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Releasedate Crackdown 3 is bekendgemaakt, Fortnite update brengt veel nieuwe features, Steam verwijderd Telltale games uit hun assortiment, DLC features voor Fallout 76 zijn bekendgemaakt door Bethesda en Sunset Overdrive wordt deze week uitgebracht.

Releasedate Crackdown 3 is bekendgemaakt

Op 15 februari zal Crackdown beschikbaar zijn in de winkels. Dit werd tijdens het XO18 evenement van Microsoft aangekondigd. De multiplayer van de game werd ook getoond. De modus Wrecking Zone is in de bovenstaande trailer te bekijken. In deze modus gaan 2 teams van vijf spelers het tegen elkaar opnemen op een map waarin gebouwen ook vernietigd kunnen worden.

Fortnite update brengt veel nieuwe features

De notes van de nieuwe update voor Fortnite zijn uitgebracht. Patch v6.30 voegt nieuwe features toe aan de game en verwijdert ook een aantal features. Er is een nieuw wapen, nieuwe LTM en wijzigingen gemaakt aan features die al in de game verwerkt zijn.

Een nieuwe modus is toegevoegd, genaamd Food Fight. In Food Fight wordt de map verdeeld in 2 helften. De twee teams, Pizza Pit en Durr Burger moeten de mascotte van de tegenstander proberen te slopen. De mascotte die het eerst vernietigd wordt, wint het potje.

Ook is een nieuw wapen toegevoegd aan de game. De Mounted Turret is een legendary trap item. Dit betekent dat het wapen geen plek in je inventory in beslag neemt. De Mounted Turret is een machinegeweer die bestuurd moet worden door de speler . Eenmaal op de grond geplaatst is het wapen niet meer te verplaatsen.

Deze week zal ook een nieuw evenement van start gaan. Met dit evenement wil Epic Games enkele experimenten uitvoeren. In de Scavenger Pop-Up Cup modus is het mogelijk om maximaal 500 steen, hout en metaal te verzamelen.

Steam verwijderd Telltale games uit hun assortiment

Vanwege het sluiten van het bedrijf Telltale, heeft Steam meerdere titels verwijderd uit hun assortiment. Dit gaat om de volgende game series: The Walking Dead, Tales of Monkey Island en Back to the Future. Games zoals Batman, Tales from the Borderlands, Guardians of the Galaxy en Game of Thrones zijn nog wel te koop. Het is onduidelijk of deze games in een later stadium ook worden verwijdert.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Command & Conquer delen krijgen een remaster

De populaire strategie games serie Command & Conquer uit de jaren 90 krijgt een remaster. Dit gaat om de delen Command & Conquer Tiberian Dawn en Red Alert. De games worden speelbaar op een 4k resolutie. Wanneer de remasters uitkomen is niet bekend, aangezien de games nog niet in ontwikkeling zijn. We wachten het af!

DLC features voor Fallout 76 zijn bekendgemaakt door Bethesda

Deze week heeft ontwikkelaar Bethesda  informatie bekendgemaakt over de DLC voor Fallout 76. Het gaat om meerdere features die na de lancering toegevoegd worden aan de game. Via de website van Bethesda werd uitgelicht dat er nieuwe evenementen, missies, Vaults en meer worden uitgebracht.

Er worden ook verbeteringen doorgevoerd na de lancering van de game. Onder andere zal de faction based PVP-systeem verwerkt worden in Fallout 76. Dit systeem is ingericht op groepen in Fallout 76.

Sunset Overdrive wordt deze week uitgebracht

De PC-versie van Sunset Overdrive wordt waarschijnlijk vandaag (vrijdag 16 november) uitgebracht. Sunset Overdrive is een third-person shooter ontwikkeld door Insomniac games.

De game speelt zich af in 2027 waarin drankproducent FizzCo een energiedrank lanceert. Iedereen die het drankje opdrinkt veranderd in een mutant. Je speelt een werknemer van FizzCo en je probeert uit handen te blijven van de mutanten.

 

Games
Zombie mode in Black Ops 4
Games
De meest memorabele game personages: Deel 1
Games
Nieuwsoverzicht week 34