Games

Call of Duty: Black Ops IIII is nu verkrijgbaar!


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Call of Duty: Black Ops IIII is nu verkrijgbaar, Contentmakers kunnen geld verdienen via Fortnite campagne, The Forge DLC voor Shadow Of The Tomb Raider, Fallout 76 trailer bevat de eerste 50 minuten van de game en Forza Horizon 4 heeft meer dan twee miljoen spelers.

Call of Duty: Black Ops IIII is nu verkrijgbaar!

Vanaf vandaag is Call of Duty: Black Ops IIII verkrijgbaar! Eén van de populairste FPS shooters is terug met een nieuw deel met veel nieuwe modi zoals Blackout (een Battle Royale Modus) en een uitgebreidere zombie modus.

De liefhebbers van singleplayer campaigns worden teleurgesteld aangezien de game geen singleplayer campaign bevat. Maar dit heeft de ontwikkelaar aardig goedgemaakt met de nieuwe Blackout modus.

Dit is een Battle Royale modus waarin maximaal honderd spelers op een map worden gedropt om vervolgens de strijd met elkaar aan te gaan. Met als doel: als enige overblijven. Dit kan individueel, een duo of met een team van 4 speler gespeeld worden. De map bevat vele bekende locaties uit de vorige delen zoals de bekende Nuketown, Cargo, Turbine etc.

Call of Duty: Black Ops IIII is nu verkrijgbaar!

In de Specialist HQ modus krijg je de mogelijkheid om je goed voor te bereiden op de online multiplayer modus. In deze modus kan je flink oefenen om je skills te ontwikkelen. Je krijgt de keuze met welke Specialist je wilt oefenen en krijg je in toturial vorm alles haarfijn uitgelegd. Een mooie manier om de nieuwe mogelijkheden te ontdekken in de multiplayer.

In totaal zijn er 14 maps beschikbaar in de multiplayer waarvan 4 maps vertrouwd aan zullen voelen. Dit komt omdat deze 4 maps uit eerder delen zijn gehaald en vernieuwd zijn. De tien nieuwe maps spelen lekker weg door de snelle gameplay die de multiplayer bevat.

De zombie modus is ook flink uitgebreid in Call of Duty: Black Ops IIII. De zombie modus bevat 3 missies met 4 personages die elk in een andere setting spelen. Bekijk de onderstaande trailer van de zombie campaign Blood of the Dead.

Heb je zin gekregen om de game nu te spelen? Wij van GamePC.nl hebben twee samenstellingen gemaakt om de game te kunnen draaien.

Minimum: https://goo.gl/2FCJz1

Aanbevolen: https://goo.gl/rg9c2v

Call of Duty: Black Ops IIII is vanaf 12 oktober verkrijgbaar.

Contentmakers kunnen geld verdienen via Fortnite campagne

De ontwikkelaar Epic Games heeft een nieuwe campagne gelanceerd waarmee contentmakers geld kunnen verdienen.

De “Support-A-Creator” campagne zorgt ervoor dat spelers van Fortnite V-bucks kunnen kopen om hun favoriete contentmakers te kunnen steunen. Tijdens deze campagne wordt er een speciale Support A Creator icoon getoond in de Battle Royale item-shop en in de Save The World Loot sectie. Gratis verkregen V-Bucks kunnen ook gedoneerd worden aan contentmakers.

Als er een totaal van 10.000 V-Bucks is gedoneerd door spelers, ontvangt de concentmaker 5 dollar aan inkomsten.

Voor meer informatie hebben Epic Games een speciale pagina ingericht voor deze campagne. Support A Creator loopt tot 31 december 2018.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

The Forge DLC voor Shadow Of The Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider is al een tijdje uit en krijgt nu een uitbreiding genaamd “The Forge”. Dit heeft ontwikkelaar Square Enix bekendgemaakt.

“The Forge” is een onderdeel van een zevendelige serie. In dit deel gaat Lara op zoek naar de geheimen van Kuwaq Yaku. Hiervoor moet ze natuurlijk weer grote gevaren trotseren.

De zeven uitbreidingen worden maandelijks uitgebracht. Deze DLC’s zullen nieuwe missies, uitdagingen en items bevatten. The Forge zal 13 november beschikbaar zijn.

Fallout 76 trailer bevat de eerste 50 minuten van de game

Er zijn nieuwe beelden opgedoken van Fallout 76. In deze video zijn de eerste 50 minuten te zien van de game. Er worden verschillende wapens, locaties en vijanden getoond. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de bovenstaande video.

Forza Horizon 4 heeft meer dan twee miljoen spelers

Vorige week is Forza 4 gelanceerd en Microsoft heeft laten weten dat er inmiddels twee miljoen spelers de game spelen. En dat is wel veel voor een racegame. In totaal zijn er meer dan 822,7 miljoen virtuele mijlen gereden en zijn er ingame meer dan 74 miljoen auto’s gekocht.

Games
De vetste PC game releases van 2018
Games
De beste split-screen games voor de PC
Games
Zombie mode in Black Ops 4