Games

Terugblik op Firstlook 2018


Het grootste game evenement van Nederland; Firstlook Festival 2018 vond afgelopen weekend plaats in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Hierbij hadden wij de gelegenheid om samen met LG Electronics en Corsair, tien vette game set-ups beschikbaar te stellen voor het publiek. Op onze stand kon je de strijd aangaan met 5 vs 5 configuratie in Rainbow Six Siege.

Naast Rainbow Six kon je ook alvast aan de slag met de nieuwste Assassin’s Creed. Wij zijn heel veel tevreden klanten tegengekomen en vele andere gamers hebben onze Game PC’s kunnen ervaren. Was jij op Firstlook Festival en heb je ons gezien, of zelfs gespeeld op één van onze pc’s? Laat ons weten wat je ervan vond!

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Hieronder vind je de setup zoals hij ook te bewonderen was op Firstlook Festival:

Behuizing: Sharkoon TG5 Glass – Rood
Processor: AMD Ryzen 5 2600X 4,2 Ghz
Koeling: Cooler Master MA410P
Moederbord: MSI X470 Gaming Plus
Geheugen: Geil EVO Spear 16GB DDR4-2400
Grafische kaart: AMD Radeon RX 580 8GB
Opslag: SSD 250GB Crucial MX500
Voeding: 750 Watt Cooler Master
Besturingssysteem: Windows 10 Home

Bekijk deze Game PC samenstelling op GamePC.nl

Deze AMD Ryzen Game PC draait moeiteloos de mooiste games, video’s en programma’s met hoge prestaties voor een onvoorstelbare prijs. Te mooi om waar te zijn? Niet met deze AMD Game PC met de nieuwe krachtige AMD Ryzen processoren!

Accessoires Corsair

Tijdens het evenement maakten we gebruik van Corsair accessoires. Bekijk hieronder de producten.

Bekijk alle Game accessoires

Games
Is draadloos gamen versus bekabeld gamen
Games
Nieuwsoverzicht week 43
Games
CoD: WW2-beta update