Game PC Setups

Dune Spice Wars Game PC samenstellingen


Dune Spice Wars is 26 april voor de PC uitgekomen! Dune Spice Wars speelt zich af in het baanbrekende Dune-universum van Frank Herbert en is een real-time strategiespel (met 4X-elementen: (een afkorting die Explore, Expand, Exploit en Exterminate betekent) waarin je je factie moet leiden en moet strijden voor controle en dominantie over de harde woestijnplaneet Arrakis. Haal je nieuwe Game PC samenstelling binnen die uitermate geschikt zijn voor het spelen van deze game op medium of de hoogste settings!

Dune: Spice Wars Medium Game PC

Dune Spice Wars Medium Game PC

Met deze Game PC speel je Dune: Spice Wars op Medium settings voor een vloeiende gameplay en mooie graphics. De game vereist minimaal een Intel® Core™ i5-4400E, echter raden wij de Intel® Core™ i5-11400F aan voor betere prestaties. Wat betreft grafische kaarten, raden wij je de NVIDIA Geforce GTX 1650 aan. Indien je genoegen neemt met de laagste instellingen, voldoet de NVIDIA Geforce GTX 1050. De game vereist minimaal 8 GB geheugen, echter adviseren wij 16 GB RAM om deze game volledig uit te kunnen voeren op medium settings. Hoe dan ook zul je minimaal 4GB vrije schijfruimte nodig hebben om het spel te installeren. Deze game draait alleen op PC’s met Windows 10, 11 en hoger.

Specificaties:

  • Processor: Intel® Core™ i5-11400F – 6 Cores
  • Moederbord: MSI H510M-A PRO
  • Grafische kaart: NVIDIA GTX 1650 4GB
  • Ram geheugen: RAIDER GAMING 16GB DDR4-2666
  • Opslag: SSD M.2 500GB Kingston NV1

Bekijk de Dune Spice Wars Medium Game PC

Ultra Dune Game PC

Dune Spice Wars Ultra Game PC

Ga stappen hoger voor een gegarandeerd Ultra HD speelplezier met de Dune Ultra Game PC. Deze Game PC bevat een krachtigere processor en moederbord voor meer aansluit-, overclock- en uitbreidingsmogelijkheden en een krachtigere grafische kaart om de game op Ultra instellingen vloeiend te draaien.

Specificaties:

  • Processor: Intel® Core™ i5-12600KF – 10 Cores
  • Moederbord: MSI Pro B660M-E
  • Grafische kaart: NVIDIA RTX 3060 12GB
  • Ram geheugen: RAIDER GAMING 16GB DDR4-2666
  • Opslag: SSD M.2 1000GB Kingston NV1

Bekijk de Ultra Dune Game PC

 

De beste Game PCs van de Benelux

Zeker zijn van veel gaming plezier doe je met een Game PC van GamePC.nl! Onze Game Computers zijn getest door ervaren gamers en zijn voorzien van kwalitatief goede hard-en software. Alle Gaming PC’s kunnen naar eigen wens worden samengesteld met onze Game PC builder. Inclusief opties zoals uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld meer schijfruimte, werkgeheugen, en nog veel meer! Ga naar GamePC.nl en stel vandaag nog jouw eigen Game PC samen!

Stel vandaag jouw eigen Game PC samen

Games
PC’s voor Mass Effect: Andromeda
Games
Fortnite killer in de maak?!?
Games
Nieuwsoverzicht week 19