Games

De hoogtepunten en trailers van Gamescom 2018


Gamescom 2018 is begonnen en we hebben de hoogtepunten en beste trailers voor jou op een rijtje gezet. Lees nu: Nieuwe trailer gelanceerd van Fallout 76, Nieuw Settlers game aangekondigd door Ubisoft, Nieuwe Screenshots Cyberpunk 2077, Nieuwe trailer The Division 2, Biomutant nieuwe trailer en uitgesteld naar 2019, Just Cause 4 Tornado Trailer en Nieuwe training modus voor PUBG.

Nieuwe trailer gelanceerd van Fallout 76

Er is een nieuwe trailer uitgebracht van Fallout 76. Deze keer geen gameplay beelden maar een animatie waarin het nieuwe systeem C.A.M.P. geïntroduceerd en uitgelegd wordt. C.A.M.P is een afkorting van Construction and Assembly Mobile Platforms. Dit is een nieuw systeem waarmee spelers objecten kunnen bouwen die eventueel ingezet kunnen worden tijdens gevechten. Check de trailer hierboven.

 

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Nieuw Settlers game aangekondigd door Ubisoft

Tijdens Gamescom heeft Ubisoft een nieuwe Settlers game aangekondigd, genaamd “The Settlers”. Onder de oude gamers is de Settlers gameserie niet onbekend. Deze serie viert dit jaar hun 25 jarige bestaan en dat is te zien in de onderstaande trailer. De zeven vorige Settlers games worden opnieuw uitgebracht met enkele verbeteringen.

In The Settlers is het hoofddoel het opbouwen van een eigen samenleving, waarin je gebruik moet maken van elementen die je op het land ontdekt. Door middel van deze elementen (zoals hout, goud etc.) kan jouw samenleving verder evolueren.

Nieuwe Screenshots Cyberpunk 2077

Er zijn vier nieuwe screenshots uitgekomen van Cyberpunk 2077 op Gamescom. Het ziet er allemaal gelikt uit en we hopen dat we dit ook terug kunnen zien in de uiteindelijke game. Bekijk hieronder de E3 trailer voor een betere impressie van de game.

Nieuwe trailer The Division 2

The Division 2 komt 15 maart uit en Ubisoft heeft een nieuwe trailer uitgebracht. Ook is aangekondigd dat de game vanaf nu te pre orderen is. Je krijgt een Capitol Defender Pack als je de game vroegtijdig reserveert. In deze pack zit een jachtgeweer en een Hazmat 2.0 pak.

Biomutant nieuwe trailer en uitgesteld naar 2019

Er is een nieuwe gamplay trailer uitgebracht van Biomutant. Deze game is vorig jaar aangekondigd en het is een action role playing game met de nadruk op het personaliseren van jouw personage. Denk hierbij aan magische krachten die je kan ontwikkelen en wapens in de vorm van bionische lichaamsdelen en mutaties. We kunnen de game pas in de zomer van 2019 spelen aangezien de releasedatum is uitgesteld.

Just Cause 4 Tornado Trailer

Een nieuwe gameplay trailer is uitgekomen van Just Cause 4. Het weersysteem staat centraal in deze trailer. Grote tornado’s kunnen ontstaan in de game en veroorzaken grote schade. 4 december 2019 komt Just Cause 4 uit voor onder andere PC.

Nieuwe training modus voor PUBG

Binnenkort zal er een nieuwe training mode verschijnen voor PlayerUnknown’s Battlegrounds.

In deze nieuwe modus kunnen spelers verschillende wapens en voertuigen testen en ook het oefenen van bepaalde skills zoals parachuteren en springen kunnen in deze modus uitgevoerd worden. Er kunnen in totaal 20 speler in de 2×2 km map toegevoegd worden en heeft een woestijn thema gekregen. Het is nog niet bekend wanneer we aan de slag kunnen met deze modus, maar we houden je op de hoogte!

Game PC Setups
De ultieme Fortnite: Battle Royale Game PC
Games
PUBG verlaat early access
Games
Black Friday deals met absurd lage prijzen!