Games

Corsair accessoires nu verkrijgbaar bij GamePC.nl


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Corsair accessoires nu verkrijgbaar bij GamePC.nl, Nieuwe PUBG-map Savage te spelen op testservers, Fortnite: Battle Royale krijgt verkoopautomaten, Trailer Call Of Duty: WWII – The War Machine DLC 2 en Gratis content voor Ghost Recon: Wildlands.

Corsair accessoires nu beschikbaar bij GamePC.nl

Het assortiment bij GamePC.nl is uitgebreid met accessoires van Corsair. Corsair biedt kwalitatieve gaming accessoires van toetsenborden tot headsets. Hieronder zijn een paar Corsair producten uitgelicht die wij aan kunnen bieden.

Corsair Gaming K70 RGB Rapidfire

corsair gaming k70 rgb rapidfire

De Corsair Gaming K70 RGB Rapidfire is het snelste mechanische gaming toetsenbord wat Corsair te bieden heeft en is een must voor de die-hard gamer. De Cherry MX Speed toetsen zijn geoptimaliseerd voor toetsaanslagen op hoge snelheden, zodat de reactiesnelheid optimaal is tijdens het gamen. Het toetsenbord is grotendeels gemaakt van duurzaam aluminium, waardoor het een lichtgewicht is. Elke toets is voorzien van RGB verlichting die afzonderlijk naar wens aan te passen is. Ook is de verlichting in verschillende lichtmodi in te stellen.

Bestel de Corsair accessoires op GamePC.nl

Corsair MM300 Gaming Extended muismat

Corsair MM300 Gaming Extended muismat

De Corsair MM300 Gaming Extended is een extra brede muismat en biedt ruimte voor jouw toetsenbord en muis. De randen zijn fijn afgewerkt en heeft aan de onderkant een antisliplaag zodat de muismat niet verschuift. De Corsair MM300 Gaming Extended is gemaakt van verfijnd materiaal, dit zorgt ervoor dat de muis vloeiende bewegingen kan maken tijdens het gamen.

Bestel de Corsair MM300 Gaming Extended muismat op GamePC.nl

Corsair Gaming Harpoon RGB

Corsair Gaming Harpoon RGB

De Corsair Gaming Harpoon RGB is een gaming muis met een maximale resolutie van 6000 dpi. Dit zorgt voor snellere reactiesnelheden tijdens het gamen. De dpi resolutie is tevens aan te passen dankzij de “DPI-knop” die op de muis is verwerkt. De Corsair Gaming Harpoon RGB is aan de zijkanten voorzien van een rubberen coating voor maximale grip en comfort. De Corsair Gaming Harpoon RGB bevat ook RGB verlichting die naar wens aan te passen is.

Bestel de Corsair Gaming Harpoon RGB op GamePC.nl

Corsair VOID Pro RGB Wireless Dolby 7.1 Black

Corsair VOID Pro RGB Wireless Dolby 7.1 Black

De Corsair VOID Pro RGB Wireless Dolby 7.1 Black biedt ultiem draagcomfort, sublieme audio voor een geweldige game ervaring. De oorschelpen van de headset bevatten ademend materiaal waardoor warmte en vocht snel verdwijnt. Dit zorgt voor extra comfort tijdens het gamen. Tevens bevat de headset een microfoon met noise cancelling en is de headset is voorzien van Dolby 7.1 surround sound voor een ruimtelijk geluid. Je kan de headset personaliseren door de ingebouwde RGB verlichting. Hiermee is de Corsair VOID Pro RGB Wireless Dolby 7.1 Black in elke gewenste kleur in te stellen. De draadloze verbinding op de headset zorgt voor meer bewegingsruimte en heeft een batterijduur van 15 tot 16 uur.

Bestel de Corsair VOID Pro RGB Wireless Dolby 7.1 Black op GamePC.nl

Nieuwe PUBG-map Savage te spelen op testservers

Savage map

In het vorige nieuwsoverzicht hadden we aangeven dat er foto’s waren uitgelekt van de nieuwe map van PUBG. Deze map “Savage” genaamd, is nu te spelen op de testservers van de ontwikkelaar. Het is een kleine map van 4km x 4km. PUBG spelers konden zich afgelopen weekend inschrijven om Codename: Savage uit te proberen. Helaas is de inschrijving gestopt en zijn er geen codes meer beschikbaar om deze map nog te testen.

Fortnite: Battle Royale krijgt verkoopautomaten

Fortnite verkoopautomaten

Binnenkort komen er verkoopautomaten naar Fortnite: Battle Royale. Met deze verkoopautomaten krijg je de mogelijkheid om bouwmaterialen in te wisselen voor extra wapens of healables. Deze verkoopautomaten werden vorige week door een glitch ontdekt door spelers die uit de spelmodus werden gegooid. Het is nog niet exact bekend wanneer de verkoopautomaten in de game toegevoegd worden.

Trailer Call Of Duty: WWII – The War Machine DLC 2

Er is een nieuwe trailer uitgebracht van de nieuwe DLC voor Call of Duty: WWII, “The War Machine” genaamd. Check de video hierboven.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Gratis content voor Ghost Recon: Wildlands

Ghost Recon: Wildlands

Er komt een lading gratis content aan voor Ghost Recon: Wildlands. Ter ere van het tweede “speeljaar” heeft Ubisoft bevestigd dat de gratis content onder andere uit speciale missies, uitdagingen en beloningen voor de campagne bestaat.

De eerste update staat gepland op 10 april. Deze update voegt de spelmodus Sabotage toe, inclusief vijf nieuwe mappen, nieuwe wapens, extra perks en een nieuwe class. Ze hebben ook geluisterd naar de fans, want er komt ook een optie om de outfits van jouw computergestuurde teamgenoten aan te passen.

Hardware
Scoor korting met de Razer Deals!
Game PC Setups
Nieuwe RAGE 2 Game PC samenstellingen
Games
Je favoriete games spelen kan goedkoper!