menu
GamePC.nl
0
Warenkorb

Gratis verzending Voor alle orders

Je winkelwagen is leeg.

Veelgestelde vragen

Stel hier je vraag

Stel hieronder je vraag. Mocht je geen antwoord vinden op je vraag, blader dan tussen de categorieën of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Passen alle onderdelen goed bij elkaar?

Ja, alle mogelijke combinaties zijn door ons uitvoerig uitgezocht en getest. 

Alles wat je dus hebt samengesteld werkt goed met elkaar samen. Mocht je toch twijfelen of de samengestelde PC wel goed bij je wensen past dan kun je altijd je samenstelling opslaan en delen met ons.

Wij zullen dan met veel belangstelling voor je kijken wat er eventueel beter of anders kan, zodat je voor de beste prijs/kwaliteit verhouding een PC hebt die helemaal bij je past!

Nee, wij leveren onze Game PC's standaard zonder Windows.

Wij laten onze klanten graag zelf kiezen als ze wel of geen Windows willen aanschaffen. Ideaal wanneer je zelf al Windows hebt liggen of een ander besturingssysteem wilt installeren.

Natuurlijk willen veel klanten hun Game PC met Windows bestellen. Dit kan eenvoudig door bij het samenstellen een Windows versie te selecteren. De gekozen Windows versie wordt dan op de Game PC door ons voor jouw geïnstalleerd en kant-en-klaar geleverd.

Nee, er zit standaard geen monitor bij een Game PC.

Een monitor is namelijk een persoonlijk product, met diverse mogelijkheden qua type, formaat en kwaliteit. Het is dus niet mogelijk om hier één standaard in te vinden.

Wij vinden het daarom belangrijk dat onze klanten een Gaming Monitor kiezen die aan hun wensen voldoet. Daarom laten wij de keuze graag aan de klant en betaal je bij ons dus niet voor een monitor die je wellicht niet wilt.

Contactgegevens

GamePC.nl
Feithspark 21
9356 BX Tolbert

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 17.00 uur.
Bekijk onze openingstijden