menu
GamePC.nl
0
Warenkorb

Gratis verzending Voor alle orders

Je winkelwagen is leeg.

Veelgestelde vragen

Stel hier je vraag

Stel hieronder je vraag. Mocht je geen antwoord vinden op je vraag, blader dan tussen de categorieën of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie mij sponsoren?

Ja, wij sponsoren regelmatig op YouTube. Zo hebben we in het verleden verschillende leuke acties gedaan met diverse bekende YouTubers.

Minimaal 10.000 abonnees

Op YouTube sponsoren we momenteel vanaf 10.000 abonnees. Pas dan is het voor ons ook interessant genoeg om sponsoring aan te gaan en zien we dan ook dat het voor beide partijen iets oplevert.

Iedere sponsoring is uniek

Vaak geven we niet direct een complete Game PC weg bij de sponsoring. Dit omdat de samenwerking nog bewezen moet worden. Bij sponsoring geven we meestal een kortingscode weg waarmee de YouTuber ons op zijn/haar kanaal kan promoten.

Met de code krijgt de klant dan bijvoorbeeld een muis of toetsenbord gratis bij hun Game PC of Game Laptop. Aan de hand van de verkopen die via het kanaal is gegenereerd, wordt er een bepaald percentage van de omzet beloond.

Ik heb 10.000 abonnees, hoe meld ik mij aan?

Stuur een mail naar: support@gamepc.nl met daarbij een link van je YouTube kanaal. Daarna gaan we in overleg kijken naar de mogelijkheden.

Sponsoren jullie ook op Twitch?

Nee, wij sponsoren momenteel niet op Twitch.

Sponsoren jullie ook op andere Social Media?
Ja, we zien ook vaak dat YouTubers de actie delen op andere Social Media kanalen zoals Instagram, Facebook en Twitter om het bereik van de actie nog groter te maken. Voorwaarde is dan wel dat je minimaal 10.000 abonnees hebt op YouTube.


Contactgegevens

GamePC.nl
Feithspark 21
9356 BX Tolbert

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 17.00 uur.
Bekijk onze openingstijden