0 menu
 
 • Je winkelwagen is leeg.
 • Kant-en-Klaar geleverd
 • Jij kiest, wij bouwen!
 • Tot € 2.500,- kopersbescherming!

Banner-Hersteld.jpg

Heb jij onze producten in jouw Gaming setup staan? Dan zijn wij erg benieuwd hoe jij onze producten hebt gebruikt in jouw vette setup! Naast dat jij een inspiratiebron bent voor ons, kan jij dat ook zijn voor andere gamers.

Hoe doe je mee?

 1. Maak een foto van je setup waarin je onze product(en) hebt staan.
 2. Deel deze op jouw Facebook of Instagram of stuur de foto naar [email protected] met als onderwerp 'Deel een foto & win!'
 3. Tag ons op IG (@GamePCnll) of FB (@GamePC.nl)
 4. Vergroot je winkans! Gebruik #deelgamepc, hiermee geef jij ons toestemming om jouw foto te mogen gebruiken via onze kanalen

Inzenden kan tot 19 augustus 2022. Winnaar wordt op 20 augustus bekend gemaakt via onze Instagram account en een persoonlijk bericht.

Vergroot je winkans: Geef ons toestemming

Wij willen jouw foto graag delen met onze klanten en volgers zodat jij naast ons ook andere gamers kunt inspireren. Om je foto te kunnen delen via onze eigen kanalen, hebben wij jouw toestemming nodig. Door de hashtag #deelgamepc te gebruiken bij het delen van jouw foto, geef je ons niet alleen toestemming maar hiermee vergroot je ook jouw winkans!

Goed om te weten: De foto blijft ook na het geven van jouw toestemming, jouw eigendom. Indien je toch van gedachte verandert na het geven van je toestemming, laat het ons weten door een mail te sturen naar [email protected] met als onderwerp 'toestemming intrekken #deelgamepc'. Ook zullen wij jouw social media account en/of naam vermelden waarmee je de foto gedeeld hebt. Mocht het zijn dat jouw naam niet of niet goed is toegevoegd, stuur ons een mail met als onderwerp 'vermelding #deelgamepc'. 

Actievoorwaarden

 • Je verleent aan GamePC.nl een niet-exclusief commercieel recht om de content via de diensten of diensten van derden te gebruiken en te vermenigvuldigen voor commerciële doeleinden. Hieraan zitten geen restricties of beperkingen verbonden.
 • GamePC.nl of derden in opdracht van Leen Bakker mogen jouw werk gebruiken om hier afgeleide werken van te maken. Je hebt m.b.t. dit afgeleid werk geen recht op inzage of goedkeuring van het werk, de reclametekst die er aan wordt gekoppeld of het doeleinde waarvoor het wordt ingezet.
 • Je doet afstand van aanspraken op royalty’s m.b.t. jouw content of hiervan afgeleide werken.

Voor meer informatie over onze privacy verklaring, zie onze privacy policy.

Betalen met Betalen met SprayPay

Betaal via SprayPay jouw aankoop eenvoudig binnen 36 maanden af.

Let op: Geld lenen kost geld

Shoppen met zekerheid

Online betalen met iDeal, creditcard, PayPal, MisterCash of overboeking.

betaalmethoden

Wil jij niks missen?

Advies of hulp nodig?

Support medewerker

Onze Product Experts helpen je graag!

0594 - 580 240