0 menu
 
  • Je winkelwagen is leeg.
  • Kant-en-Klaar geleverd
  • Jij kiest, wij bouwen!
  • Tot € 2.500,- kopersbescherming!

COVID-19: Hoe gaat GamePC.nl er mee om?

Op deze pagina proberen we jou te informeren over hoe wij met de uitbraak van COVID-19 om gaan en hoe wij de verspreiding hiervan tegen willen gaan.

EXTRA HYGIËNEMAATREGELEN:
De gezondheid van jou en onze medewerkers staat voorop en daarom zijn er passende maatregelen getroffen. Een aantal belangrijke maatregelen:

- Voor en na het bouwen van jouw Game PC reinigen onze medewerkers hun handen
- Reken je bij ons op locatie af? Betaal dan met de pinpas. Wij reinigen voor en na het gebruik de automaat. Contant betalen is tijdens deze periode niet mogelijk.
- Haal jij jouw bestelling op? Als je verkouden bent en/of regelmatig hoest stel dit uit of laat je bestelling door ons versturen.

HOE WORDT MIJN BESTELLING VERDER VERWERKT?
Onze webshop blijft 24/7 open en de bestellingen worden zoals je gewend bent dagelijks verwerkt. Op dit moment lukt het ons om de meeste bestellingen op tijd te leveren, Uiteraard zijn wij hierbij ook afhankelijk van meerdere factoren waaronder onze pakketdiensten, het kan zijn dat jouw bestelling in sommige gevallen 24 tot 72 uur later wordt geleverd.

BESTELLINGEN VANUIT BELGIË:
Ook deze bestellingen worden op de gebruikelijke wijze door ons verwerkt en verstuurd. Men dient er wel rekening mee te houden dat door alle maatregelen de aflevering van de bestelling vertraging op kan lopen.

UPDATES
Wanneer er belangrijke wijzigingen zijn omtrent het verwerken en leveren van de bestellingen dan kun je dit uiteraard op deze pagina terugvinden.

Betalen met Betalen met SprayPay

Betaal via SprayPay jouw aankoop eenvoudig binnen 36 maanden af.

Let op: Geld lenen kost geld

Shoppen met zekerheid

Online betalen met iDeal, creditcard, PayPal, MisterCash of overboeking.

betaalmethoden

Wil jij niks missen?

Advies of hulp nodig?

Support medewerker

Onze Product Experts helpen je graag!

0594 - 580 240