Games

De beste easter eggs – Deel 1


Een easter egg is een grap of een verborgen boodschap die bijvoorbeeld in een game verwerkt is. In dit blog item hebben wij een lijst samengesteld met de meest opmerkelijke easter eggs die we gevonden hebben. Binnenkort komen we met deel 2 van deze meerdelige reeks.

Batman Arkham Asylum – De verborgen Blueprint

In Batman Arkham Asylum zit een easter egg verborgen die hint naar het vervolgdeel van de game. Gamers kunnen deze easter egg zien door in het kantoor van Quincy Sharp een muur op te blazen. Er verschijnt na het opblazen van de muur een nieuwe ruimte waar de plannen van Sharp te zien zijn, waaronder een grote blueprint met een uitbreiding van de stad. Deze blueprint hint naar het vervolg, namelijk Batman: Arkham City. De easter egg is pas ontdekt nadat ontwikkelaar Rocksteady het twee jaar na de game release bekend had gemaakt.

Silent Hill 4 – Robbie the Rabbit

Deze roze knuffel laat zich in elk deel van de Silent Hill game serie zien, maar niet op een positieve manier. Zijn griezeligste verschijning is in The Room uit Silent Hill 4.

In deze scene kan hoofdrolspeler Henry Townshend via een kijkgat gluren naar zijn aantrekkelijke buurvrouw Eileen Galvin. In het eerste moment kan hij haar zien lopen in haar kamer en ligt de knuffel op haar bed. Op een gegeven moment wordt Eileen met spoed naar het ziekenhuis gebracht en gaat Henry weer een kijkje nemen in de kamer. Dan ziet hij de knuffel op een andere positie zitten…

Call of Duty: Black Ops 2 – Nuketown 2025

In Call of Duty: Black Ops 2 is het mogelijk om oude Atari games spelen in de game. Als je binnen 2 minuten alle poppen met een headshot neerschiet in Nuketown 2025, unlock je in de map de mogelijk om Atari games te spelen. De volgende games zijn dan beschikbaar: Pitfall 2, H.E.R.O., River Raid, en Kaboom!

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Hitman: Blood Money – The lucky coin

In de missie “Till Death Do Us Part” is een rare easter egg te vinden. Tijdens deze missie kom je in een gebied waar mensen staan te dansen en vechten. Loop hier voorbij en je komt een gebouw tegen waar een munt op de grond ligt. Als deze munt met een wapen inclusief silencer beschoten wordt, komen uit de richting waar de mensen staan te dansen, halfnaakte mannen op je af rennen die je omcirkelen en voor je gaan klappen.

Ark: Survival Evolved – Shrek’s huis

In de expansion Ragnarok voor Ark: Survival Evolved kan je het huis van de Ogre Shrek vinden. Hij is goed verborgen in de game maar als je de bovenstaande video bekijkt kan je het huis snel ontdekken.

Metal Gear Solid 3 – The End of Youth

Hierbij nog een opmerkelijke easter egg. Een van de eindbazen “The End” genaamd, kan op 2 manieren verslagen worden. Je kan tegen hem vechten of je slaat de game op en laat het twee weken liggen. Na deze twee weken start je de game weer op en je vindt “The End” dood terug, omdat hij gestorven door de tijd.

 

Nieuws
Gratis Game bundel bij een Game PC
Games
Battlefield V Open Beta binnenkort van start!
Games
Call of Duty WW2: Comeback of Der Untergang?