Games

Anthem gameplay video uitgebracht


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Anthem gameplay video uitgebracht van 20 minuten, Fortnite nieuws van deze week, GTA Online gamers zien melding over GTA 6, Nieuw Overwatch personage is geïntroduceerd en Fotomodus in nieuwe update van Far Cry 5.

Anthem gameplay video uitgebracht van 20 minuten

De ontwikkelaars van Anthem hebben een gameplay video uitgebracht van maar liefst 20  minuten. Deze video is gebaseerd op de e3 demo die te spelen was op deze gamebeurs. De game is vanaf 22 februari 2019 beschikbaar. Bekijk de video hierboven.

Fortnite nieuws van deze week

Fortnite raket gelanceerd en nieuw killrecord

Het raketlanceerevenement in Fortnite was spectaculair en werd ingame goed bekeken door de spelers. Om de raketlancering goed te kunnen zien, hebben spelers ingame gezamelijk een grote steiger gebouwd, waardoor iedereen een mooi uitzicht had om de raket te zien opstijgen. Maar speler Elemental_Ray zag zijn kans om een kill-record te vestigen.

Tijdens de lancering van de raket maakte hij de steiger kapot, waardoor vele gamers naar beneden vielen. Met als gevolg 48 kills. Het oude record stond op 33 kills. Elemental_Ray viel zelf ook naar beneden waardoor hij niet lang van zijn kill-record kon genieten. Bekijk de video hierboven om het terug te kijken.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Veel vragen over de lancering

Er zijn nog veel vragen over de lancering. De raket werd afgeschoten vanuit het evil lair en schoot recht de lucht in. Daarna verscheen een laser die bij Tilted Towers bijna de grond raakte. Het leek het dorpje te vernietigen, maar voordat de grond werd geraakt, veranderde het van koers en ging het de lucht weer in. De raket schoot naar boven en ontplofte waardoor het een grote scheur maakte in de lucht. Sommige brokstukken van de raket zijn nog te vinden in Anarchy Acres.

Het is onbekend wat de raket nou exact heeft gedaan met de map. We hopen in seizoen 5 meer te kunnen zien.

Fortnite Challenges Week 10 uitgelekt

De challenges van de Fornite Challenges Seizoen, Week 10 zijn uitgelekt. Bekijk hieronder welke challenges je moet behalen.

  • Zeven kisten zoeken in Junk Junction
  • Breng 5000 schadepunten toe aan structuren van tegenstanders – 5 sterren
  • Zoek een kist, munitiebox en Supply Drop in een enkele ronde – 5 sterren
  • Skydive door 20 zwevende ringen – 5 sterren
  • Zoek tussen filmtitels – 10 sterren
  • Elimineer 10 tegenstanders – 10 sterren
  • Elimineer 3 tegenstanders in Fatal Fields – 10 sterren

Nieuw wapen in Fortnite

Met de 4.5 update van Fortnite wordt er ook een nieuwe gun uitgebracht, namelijk de “Drum Gun”. De ontwikkelaars omschrijven de gun als een hybride wapen die de kracht heeft van een geweer en de snelheid van een SMG. Wordt dit jouw favoriete gun?

Website GamePC.nl

Maak kans op GamePC.nl shoptegoed

Wil jij ook kans maken op €100,- shoptegoed bij GamePC.nl? Plaats een eerlijke review van jouw bestelling bij GamePC.nl op Google Reviews. Elke maand verloten we namelijk 100 euro shoptegoed! Stel nu jouw Game PC of Game Laptop samen en deel jouw ervaring met andere gamers!

Stel nu jouw Game PC samen op GamePC.nl

GTA Online gamers zien melding over GTA 6

https://cdn.reshift.nl/media/media/thumbnails/640/20180702163035608794073649631/gta-iv.jpeg

Veel Gta Online gamers hebben een ingame melding gekregen dat GTA 6 gereleased wordt in 2019. Deze aankondiging verscheen op PC, Xbox 360 en PS3. Veel gamers hebben foto’s gepubliceerd via social media. We weten niet of dit een grap is, maar de ontwikkelaar van de GTA serie “Rockstar” heeft nog niks gepubliceerd op andere social media kanalen. We houden jullie op de hoogte!

Update: Ontwikkelaar Rockstar heeft bevestigd dat de melding van GTA 6 nep is. Bekijk hieronder het officiële Twitterbericht van Rockstar:

Nieuw Overwatch personage is geïntroduceerd

Wrecking Ball is de nieuwe personage van Overwatch. De nieuwe personage is een metalen bal waarin een hamster zit, genaamd Hammond. Op de testserver van Overwatch is Wrecking Ball nu speelbaar. Voor meer informatie kan je naar de website van Overwatch gaan.

Fotomodus in nieuwe update van Far Cry 5

In de nieuwe update van Far Cry 5 wordt een fotomodus toegevoegd aan de game. Met de fotomodus kan je ingame foto’s maken en bewerken met verschillende filters. Het is ook mogelijk om de emotie van een personage aan te passen.

De nieuwe update lost ook veel problemen en bugs op. Hier kan je de volledige lijst bekijken.

 

Games
Nieuwsoverzicht week 14
Het laatste gamenieuws
De meest besproken PC games van de E3 2018
Games
Fortnite Seizoen 5 is van start gegaan