Games

World of Warcraft: Battle For Azeroth is uit


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: World of Warcraft: Battle For Azeroth release, Monster Hunter World beschikbaar voor pc, nieuws over Fallout 76, Fortnite, Battlefield V Rotterdam trailer, Call of Duty: Black Ops 4 en Rage 2 gameplay trailer.

World of Warcraft: Battle For Azeroth release

Je kan vanaf dinsdag 14 augustus aan de slag met de nieuwste uitbreiding voor WoW. De uitbreiding staat in het teken van het grote gevecht tussen de Horde en Alliance. Er zijn 2 nieuwe continenten beschikbaar genaamd Kul Tiras en Zandalar. Ook is de levelcap verhoogd naar 120. Je krijgt al vrij snel in het begin een nieuw artifact item, de Heart of Azeroth. In plaats van een wapen zoals vorige expansie is dit een necklace. Wel werkt de necklace hetzelfde als het wapen, voltooi quests en missies om artifact power te verzamelen, hiermee kan de Heart of Azeroth worden geupgrade. Zodra je Battle For Azeroth aanschaft krijg je een 110 level character boost, hiermee kan je een willekeurige character boosten naar level 110.

Monster Hunter World breekt records op PC

Monster Hunter World is nu enkele dagen beschikbaar op Steam en heeft nu al absurde cijfers behaald. Op de dag van release speelden 240.000 spelers tegelijk de game, dit was al op dag één. In het weekend daarop was er een piek van 334.000 spelers. Naar schatting is de game tussen de 2 en 5 miljoen keer verkocht op Steam, als je hierbij de 8 miljoen PS4 sales erbij doet kom je ruim over de 10 miljoen verkochte versies. De game ziet er geweldig uit op de PC, check het hierboven.

Battlefield V Rotterdam trailer

Er is een nieuwe trailer uitgebracht van Battlefield V. In deze trailer is de verwoesting van Rotterdam te zien. Het ziet er indrukwekkend uit en dit smaakt naar meer! Bekijk de trailer snel!

Nieuwe Fallout 76 gameplay

Quakecon is weer geweest en er zijn nieuwe gameplay beelden onthuld van Fallout 76. Zo vind je hierboven een compilatiefilmpje met alle gameplay die getoond zijn, hierover wordt meer verteld over het customizen en de perk systeem.

Fortnite krijgt ontvangt nieuwe game mode

https://cdn2.unrealengine.com/Fortnite%2Fpatch-notes%2Fv5-21%2Foverview-text-v5-21%2FStW05_Social_Huntress-1920x1080-33a8a1dd758011ae59ffadd9eb6a660a727556b7.jpg

Donderdag is patch 5.21 uitgebracht, hierbij is een nieuwe wapen, skin en een game mode toegevoegd. De nieuwe game mode heet Soaring 50’s, een 50 tegen 50 variant waarbij spelers de mogelijkheid hebben om onbeperkt over de map te gliden. Spelers moeten wel hoog genoeg springen of van een hoog punt vallen om de glider te gebruiken.

Gliders kunnen opnieuw worden geactiveerd wanneer je op de spring-toets drukt. Hiervoor moet je meer dan tien meter boven de grond zijn. Om dit aan te moedigen zullen er meer Impulse Grenades, Bounce Pads en Launch Pads spawnen. De heavy Sniper Rifle komt weer terug maar dan alleen in de Sniper Shootout mode. De makers van het spel vinden de Sniper te sterk is voor de normale game mode. Als laatste is de Constructor Machinist Thora skin toegevoegd.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Call of Duty: Black Ops 4 Beta van Battle Royal mode bekend gemaakt

De Battle Royale game mode genaamd Blackout krijgt 10 september een bèta op de PS4. Ook de PC komt aan de beurt maar dit is enkele dagen later, wanneer precies is nog niet bekend. De beta van de battle royale modus bevat de solo, duo en quad modi. De Mode komt als update op de bestaande beta die al een tijdje bezig is. 12 oktober komt Call of Duty: Black Ops 4 uit op de pc.

Rage 2 Extended gameplay trailer

Als afsluiter van de blog hebben wij nog een vette trailer in de aanbieding, check hierboven de nieuwste Rage 2 gameplay trailer.

Games
De beste easter eggs – Deel 2
Games
Nieuwsoverzicht week 41
Games
Fortnite killer in de maak?!?