Game PC Setups

Overwatch 2 Game PC samenstellingen


Het nieuwe Overwatch-tijdperk is eindelijk aangebroken! Er zal altijd iets nieuws te beleven zijn met Overwatch 2. Updates worden namelijk na elke 9 weken uitgebracht, zodat wij ons meer in de wereld en het verhaal van Overwatch kunnen verdiepen. Daarnaast ook meer kunnen verdienen dan ooit tevoren. Bij dit nieuwe tijdperk hoort een grote update van Team vs. Team-competitie: de implementatie van 5v5-gevechten. Heeft jouw Game PC het in zich om het spel optimaal in team modus uit te kunnen voeren op medium, high of ultra settings?

Overwatch 2: Medium Settings

Overwatch 2 wallpaper

De systeemvereisten van Overwatch 2 zijn over het algemeen veeleisender dan zijn voorganger. De game vereist 50GB aan ruimte op je SSD, in plaats van 30GB. Ook de hoeveelheid gaming-RAM die je nodig hebt om aan de minimale of aanbevolen specificaties te voldoen is verhoogd. Om meer te kunnen genieten van o.a. meer helderheid in de gameplay, adviseren wij jou om de game op high of ultra settings te gaan spelen.

De game vereist minimaal een Intel® Core™ i3-2120 of AMD Phenom X3 8650 of gelijkwaardig. Echter vinden wij dat de AMD Ryzen 3 4100 een betere keuze is voor goede prestaties op medium settings. Wat de grafische kaarten betreft, raden wij je de NVIDIA GTX 1650 4GB aan. Indien je genoegen neemt met de laagste instellingen, voldoet de NVIDIA Geforce GTX 600.

De game vereist minimaal 6GB geheugen. Dit is voldoende om de game met een resolutie van 1080p en 30 frames per seconde te spelen. Echter adviseren wij 16GB RAM om deze game volledig uit te kunnen voeren op medium settings. De game draait minimaal op PC’s met 64-bit Windows 7. Echter raden wij 64-bit Windows 10 of hoger aan.

Medium Specificaties:

 • Processor: AMD Ryzen 3 4100 – 4 cores
 • Moederbord: Asus Prime A520M-K
 • Grafische kaart: NVIDIA GTX 1650 4GB
 • Ram geheugen: RAIDER GAMING 16GB DDR4-2666
 • Opslag: SSD M.2 500GB Kingston NV1

Bekijk de Overwatch 2 Medium Game PC

High Settings

Overwatch 2 wallpaper

Voor een gegarandeerd HD speelplezier, speel je deze game minimaal op hoge instellingen. De Overwatch 2 High Game PC bevat een krachtigere processor en grafische kaart om de game op hoge instellingen uitstekend te draaien.

High Specificaties:

 • Processor: AMD Ryzen 5 5600X – 6 Cores
 • Moederbord: Asus Prime B550M-K
 • Grafische kaart: NVIDIA RTX 3050 8GB
 • Ram geheugen: RAIDER GAMING 16GB DDR4-2666
 • Opslag: SSD M.2 1000GB Kingston NV1

Bekijk de Overwatch 2 High Game PC

Ultra Settings

Overwatch 2 wallpaper

Speel met de Overwatch 2 Ultra/4K Game PC gegarandeerd op ultra HD. Deze Game PC is samengesteld op basis van de Blizzard’s aanbevelingen. Het bevat een nog krachtigere processor, moederbord en geheugen voor meer aansluit-, overclock- en uitbreidingsmogelijkheden. Ook bevat het een krachtigere grafische kaart zodat de game uitstekend kan presteren op ultra instellingen.

Ultra/4K Specificaties (Aanbevolen):

 • Processor: Intel® Core™ i7-12700F – 12 Cores
 • Moederbord: MSI PRO Z690-P
 • Grafische kaart: NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB
 • Ram geheugen: Kingston Fury Beast RGB 16GB DDR4-3200
 • Opslag: SSD M.2 1000GB Kingston NV1

Bekijk de Overwatch 2 Ultra/4K Game PC

Een gegarandeerd optimaal game ervaring is wat wij jou bij GamePC.nl kunnen bieden! Onze team bestaat uit PC experts en ervaren gamers. Zij testen alle Gaming PC’s uitbundig voordat het de deur uit gaat. Wij maken alleen gebruik van kwalitatief goede hard- en software voor het bouwen van jouw nieuwe high-end PC. Kies voor kant-en-klare PC’s of maak gebruik van onze PC builder om je eigen Game PC naar eigens wens samen te stellen. Onze PC builder bevat o.a. opties zoals het uitbreiden en voorzien van o.a. meer schijfruimte, werkgeheugen, en nog veel meer! Haal vandaag nog jouw Game PC in huis en speel morgen je favoriete games!

Stel vandaag jouw eigen Game PC samen

Games
GTA 6 beelden zijn gelekt, hacker wil losgeld
Het laatste gamenieuws
Wat is de beste resolutie voor gaming?
Games
Toptitels van Rockstar voor onder één euro