Games

Onze favoriete online co-op games – Deel 1


De mooiste games speel je het liefst met je vrienden. Dat kan offline of online plaatsvinden. Wij hebben een selectie gemaakt van games waarmee je online samen met een vriend of meerdere vrienden kan samenwerken om jouw doel te bereiken in de game. Heb je zelf nog suggesties van vette games die je online met vrienden hebt gespeeld? Geef het aan in de comments!

Destiny 2

In Destiny 2 kan je met maximaal 3 spelers een co-op campagne spelen. Dit maakt het extra leuk aangezien je met jouw vrienden samen moet werken en hierdoor kunnen de missies ook sneller en makkelijker voltooid worden. De focus ligt in deze modus vooral bij communicatie en plezier.

Far Cry 5

De campaign in Far Cry 5 is in singleplayer en ook in coöperatieve modus te spelen.

Er zijn ook allerlei leuke dingen te doen in de open wereld van Far Cry 5, die je samen met je vriend of vriendin kan doen, zoals jagen, rijden, vissen, vliegen en meer. En dat is natuurlijk veel leuker dan de standaard missies die gespeeld kunnen worden.

Grand Theft Auto Online

En dan een game die natuurlijk niet mag ontbreken in deze lijst, namelijk GTA Online. GTA Online is nog steeds één van de populairste games die online co-op te spelen is met vrienden. In de open wereld van GTA is er zoveel te doen, dat het eigenlijk ook teveel is om op te noemen. Een mooie toevoeging in GTA online zijn de heists. Je kan met in totaal 4 vrienden een overval plannen en zo goed mogelijk uitvoeren. Dit zorgt natuurlijk voor veel spektakel! In ieder geval een aanrader als je GTA online nog niet gespeeld hebt.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Borderlands 2

Borderlands 2 is online en co-op te spelen met maximaal 4 vrienden. Borderlands is een geweldige first person shooter met RPG elementen en is ontwikkeld door Gearbox Software. De game bevat ontelbare wapens en je kan deze wapens ook combineren met elementen zoals vuur, elektriciteit en zuur.

Overcooked 2

Deze partygame is onwijs leuk om te spelen met vrienden. Het doel van Overcooked is om samen met maximaal met 3 vrienden een keuken te managen. Je bent onderdeel van een team chef-koks en je probeert zoveel mogelijk bestellingen klaar te maken in een bepaalde tijd, natuurlijk met veel obstakels. Dit zorgt voor veel hilariteit en chaos. Met een goede samenwerking kom je het verst.

Portal 2

Als je van puzzles houd en samen met een vriend wil oplossen, dan is Portal 2 jouw game! Portal 2 heeft een tweepersoons co-op modus die een eigen verhaal heeft en puzzles die alleen met 2 spelers op te lossen zijn. Het is een geweldige game en in alle opzichten beter dan zijn voorganger.

Games
Apex Legends: De nieuwe Battle Royale hit
Games
Nieuwsoverzicht week 32
Games
Fortnite seizoen 3 is begonnen!