Games

Wolfenstein 3 gaat er komen


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Wolfenstein 3 zal er aan komen volgens ontwikkelaar, Trailer The Walking Dead: The Final Season – Episode 2, Fear The Wolves –  Early Access is uit, Hotwheels DLC uitgebracht voor Rocket League en Skins gelekt Fortnite: Battle Royale.

Wolfenstein 3 gaat er komen volgens ontwikkelaar

Ontwikkelaar Bethesda heeft in een interview duidelijk gemaakt dat er een nieuwe deel van Wolfenstein er absoluut aan zit te komen. Vice President van Bethesda Pete Hines zei het volgende erover: “Yeah, sure. Absolutely we’re making a Wolfenstein 3. They said on stage that they’re taking a break from the larger story to do this thing. But we all have to see how that ends.”

In 2019 zal Wolfenstein Youngblood uitkomen, een spin off shooter met in de hoofdrol de tweeling dochters van BJ Blazkowicz’s. Deze game speelt zich af in een alternatief jaren 80.

Het zal niet eerder dan 2020 zijn dat Wolfenstein 3 in de schappen zal liggen.

Trailer The Walking Dead: The Final Season – Episode 2

De volgende aflevering van de gameserie van The Walking Dead: The Final Season komt eraan! Aflevering 2 van de vijfdelige gameserie komt 25 september uit en hiervoor is een trailer uitgebracht. Check de trailer nu!

Fear The Wolves –  Early Access is uit

Er is weer een nieuwe Battle Royale game uitgebracht, nu met een post apocalyptisch tintje. De game heet Fear The Woves en de Early Acces is hier verkrijgbaar. Je kan in totaal met 100 spelers de strijd aan gaan in solo of in squads. Er zijn meer dan 20 wapens beschikbaar en meer! Nieuwsgierig geworden? Bekijk de trailer hierboven.

Hot Wheels DLC uitgebracht voor Rocket League

Hot Wheels bestaat maar liefst 50 jaar en dit vieren ze onder andere door een DLC uit te brengen voor Rocket League. De DLC beschikt over drie voertuigen, namelijk de Gazella GT, MR11 en de Fast 4WD.

Ook zal er gratis content uitgebracht worden in verband met het 50 jarige bestaan van Hot Wheels, met o.a. een nieuwe Hot Wheels arena. De DLC wordt gelanceerd op 24 september.

Gelekte skins Fortnite: Battle Royale

Er zijn nieuwe skins ontdekt door @FNBRLeaks. Het gaat om een legendarische Valikyrie-outfit, een Nite Nite skin en een Llama back bling ballon. Het is nog niet bekendgemaakt hoe je de skins kunt krijgen. Bekijk hieronder de foto’s van de gelekte items.

Game PC Setups
De beste Battlefield 5 Game PC samenstellingen
Game PC Setups
Nieuwe RAGE 2 Game PC samenstellingen
Games
Anthem gameplay video uitgebracht