Games

Speel Hitman nu tijdelijk gratis!


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Fallout 76 Bèta van start, nieuwe Tomb Raider gameplay, wekelijkse Fortnite updates en Hitman gratis te spelen, nieuwe hero toegevoegd aan Overwatch.

Fallout 76 Beta start in oktober

Bethesda heeft inmiddels laten weten dat de Beta van de nieuwste Fallout game in oktober van start gaat. Xbox One spelers krijgen als eerst toegang maar kort daarop zal de Beta ook op de PC en PS4 komen. Bethesda gaat zelf mensen uitzoeken die mee mogen doen aan de Beta, wel is een vereiste dat je de game hebt gereserveerd. Uiteindelijk zal iedereen toegang krijgen tot de Beta.

Check hier de nieuwste gameplay trailer van Shadow of the Tomb Raider

In de gameplay video krijg je meer te zien van Paititi, het gebied waar Lara Croft haar avonturen beleeft. Shadow of the Tomb Raider is de laatste deel in de trilogie en is verkrijgbaar vanaf 14 september 2018.

Fortnite komt met nieuwe gamemode en een tweede nieuwe SMG

Vorige week kwam Fortnite al met een nieuwe smg, maar nu is nog een wapen toegevoegd, namelijk de P90. De P90 is verkrijgbaar in Epic en Legendary rarity en is van dichtbij erg dodelijk.

Naast de nieuwe SMG keert de Playground mode terug en is nu al beschikbaar. Met de vernieuwde mode heb je de mogelijkheid om teams te selecteren. Er is ook nieuwe loot en de optie om de golfkarretjes te gebruiken.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Wrecking Ball is nu voor iedereen beschikbaar in Overwatch

Wrecking Ball is een hamster die gebruikt maakt van een bolvormige robot. Hiermee kan de hamster rollen en slingeren door de map. De held staat ook bekend als Hammond. Nadat hij is ontsnapt van de Horizon Lunar Colony, landde Hammond in Australië. Daar heeft hij zijn mech in elkaar gezet en noemt hij zichzelf sindsdien Wrecking Ball. Hierboven vind je de trailer van de 28ste hero van Overwatch:

Download Hitman nu gratis

Ga naar Steam en haal hier je gratis Hitman, hij is tot volgende week dinsdag gratis 31 juli te spelen. Zo kan je alvast in de stemming komen voor Hitman 2 die 13 november uitkomt op elk platform.

Games
Nieuwsoverzicht week 20
Games
Nieuwsoverzicht week 43
Games
Fortnite Seizoen 5 is van start gegaan