Het laatste gamenieuws

Nieuwe website online


We hebben onze uiterste best gedaan om inmiddels een derde versie van GamePC.nl klaar te stomen voor jullie. Zo hebben we het samenstellen van de Game PC’s en Game Laptops nog eenvoudiger gemaakt, want daar draait het in principe allemaal om!

Selecteer op games!

Zo hebben we vele uren besteed om het samenstellen nog eenvoudiger te maken. Uit ervaring begrijpen we dat niet iedereen alles weet van game hardware en welke onderdelen je nou echt nodig bent om jouw game vloeiend te draaien. Om dat stukje nog beter en gemakkelijker lanceren we binnen zeer korte tijd een tool waarmee je je favoriete games kunt selecteren en vervolgens de beste samenstelling voor die game er uit rolt, in Full-HD en 4K instellingen.

Design anno 2018 en mobiel vriendelijk

Het design is ruimer opgezet en helemaal van deze tijd. Ook mag mobiel natuurlijk niet ontbreken in 2018. Daar hebben we nu ook veel meer aandacht aan besteed. Zo is de hele website responsive gemaakt.

Afrekenen zonder account

Om het afrekenen nog makkelijker te maken heb je geen account nodig. Een account aanmaken is dus niet meer verplicht. Indien je wel een account bij GamePC.nl wilt, kun je na het afrekenen eenvoudig een account aanmaken. Uiteraard kan dat ook voor het afrekenen

We wensen jullie veel plezier op de nieuwe website van GamePC.nl.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Games
Terugblik op Firstlook 2018
Het laatste gamenieuws
Ghost Recon Wildlands PC Samenstelling
Games
De vetste piratengames tot nu toe