Game PC Setups

Uncharted: Game PC samenstellingen


Uncharted: Legacy of Thieves Collection heeft zijn weg naar de PC gevonden. PS5-eigenaren hebben al sinds 28 januari van deze game kunnen genieten. De releasedatum voor de PC-versie is nog niet officieel aangekondigd. In ieder geval kunnen wij binnenkort voor het eerst deze actie-avonturenserie op de PC gaan spelen. Benieuwd of je PC aan de eisen voldoet? Of ben je toe aan een nieuwe Game PC? Bekijk hier de ideale samenstellingen die geschikt zijn voor het spelen van Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Uncharted: High Game PC

Uncharted High Game PC Samenstelling

Wij adviseren om Uncharted op high settings te gaan spelen voor een vloeiende gameplay en mooie graphics. De game vereist minimaal een Intel® Core™ i3-6300 of AMD FX 4350, of iets gelijkwaardigs. Echter raden wij de Intel® Core™ i5-11600F aan voor betere prestaties. Wat betreft grafische kaarten, raden wij je de NVIDIA Geforce RTX 3050 8GB aan. Indien je genoegen neemt met de laagste instellingen, voldoet de NVIDIA Geforce GT 640. AMD-gebruikers hebben minimaal een Radeon HD 7730 nodig. De game vereist minimaal 6 GB geheugen, echter adviseren wij 16 GB RAM om deze game volledig uit te kunnen voeren op high settings. De game zal naar verwachting in totaal ongeveer 40 GB aan ruimte nodig hebben en draait alleen op PC’s met Windows 10 of hoger.

Specificaties:

  • Processor: Intel® Core™ i5-11600KF – 6 Cores
  • Moederbord: MSI B560M-A PRO
  • Grafische kaart: NVIDIA RTX 3050 8GB
  • Ram geheugen: RAIDER GAMING 16GB DDR4-2666
  • Opslag: SSD M.2 500GB Kingston NV1

Bekijk de Uncharted Medium Game PC

Uncharted: ULTRA/4K Game PC

Ultra 4K UNCHARTED Game PC samenstelling

Ga voor een gegarandeerd Ultra HD/4K speelplezier met de Uncharted: Ultra Game PC. Deze Game PC bevat een krachtigere moederbord en processor voor meer aansluit-, overclock- en uitbreidingsmogelijkheden. Ook bevat het een krachtigere grafische kaart om de game op Ultra/4K instellingen uitstekend te draaien.

Specificaties:

  • Processor: Intel® Core™ i7-12700F – 12 Cores
  • Moederbord: MSI PRO Z690-P
  • Grafische kaart: NVIDIA RTX 3080 10GB
  • Ram geheugen: Kingston Fury Beast RGB 16GB DDR4-3200
  • Opslag: SSD M.2 1000GB Kingston NV1

Bekijk de Uncharted Ultra Game PC

Zeker zijn van veel gaming plezier doe je met een Game PC van GamePC.nl! Onze Game Computers zijn getest door ervaren gamers en zijn voorzien van kwalitatief goede hard-en software. Alle Gaming PC’s kunnen naar eigen wens worden samengesteld met onze Game PC builder. Inclusief opties zoals uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld meer schijfruimte, werkgeheugen, en nog veel meer! Ga naar GamePC.nl en stel vandaag nog jouw eigen Game PC samen!

Stel vandaag jouw eigen Game PC samen

Het laatste gamenieuws
De meest besproken PC games van de E3 2018
Games
Details Rainbow Six: Siege Wind Bastion
Game PC Setups
Biomutant Game PC samenstellingen