Games

Nieuwsoverzicht week 38


Iedere vrijdag blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nieuwe trailer van Call of Duty: WW2 toont campaign

Deze week is er een nieuwe trailer van Call of Duty: WW2 uitgebracht. In deze trailer wordt de campaign mode getoont. In de campaign mode kruip je in de huid van soldaat Ronald ‘Red’ Daniels tijdens de bestorming van Normandië.

Ben je nieuwsgierig geworden? Check hieronder de trailer:

PlayerUnknown’s Battlegrounds verbreekt piekmomentrecord op Steam


Dota 2 is van de troon gestoten door PlayerUnknown Battlegrounds door het hoogste piekmoment te halen op Steam. Er waren maar liefst 1.349.584 gamers online die de game 1.349.584 mensen tegelijkertijd speelden. Het oude record stond op naam van Dota2 met 1.291.328 gamers.

PES 2018 is nu verkrijgbaar

Vanaf deze week is PES 2018 verkrijgbaar met nieuwe features en verbeteringen in de gameplay ten opzichte van het vorige deel.

Het grootste verschil met het vorige deel is hoe spelers hun lichaam gebruiken. Het aannemen van de bal kan op verschillende manieren gedaan worden en er is nu een verschil te merken qua lichaamsbouw van een speler. Een grote, sterke spits kan zijn mannetje staan tegen een verdediger, terwijl een snelle vleugelspeler het niet moet hebben van het fysieke aspect.

Wederom ontbreken de licenties van bepaalde grote clubs en competities. De Duitse competitie ontbreekt o.a. in deze versie van PES.

Ben je benieuwd naar de game? PES 2018 is vanaf nu verkrijgbaar op de PC.

Check hieronder de trailer:

Trailer uitgebracht van survivalshooter Left Alive

Er zijn beelden vrijgekomen van Left Alive. Dit is een survivalshooter die ontwikkelt wordt door Square Enix.

De trailer toont een verwoeste stad in een besneeuwde omgeving. Er worden maar enkele seconden gameplaybeelden getoont en daarin kunnen we zien dat er gestreden kan worden tegen mechs. Verder lijkt het erop dat de game vanuit een “over de schouder”perspectief gespeeld wordt. De game speelt zich af in het jaar 2127.

Het is nog onbekend wanneer de game uit gaat komen.
Check hieronder de trailer.

Bron: gamer.nl, ign.nl, tweakers.net

Games
Battlefield V speelt zich af in Nederland
Games
Far Cry 5 en A Way Out nu beschikbaar!
Game PC Setups
De beste Battlefield 5 Game PC samenstellingen