Games

Nieuwsoverzicht week 16


Even bijlezen? Star Wars Battlefront 2 Release, Nieuwe game mode voor GTA online aangekondigd door Rockstar, Ghost Recon Wildlands: Narco Road trailer en Windows 10 creators update ook voordelig voor gamers.

Star Wars Battlefront 2 Release

De eerste Battlefront deel krijg veel kritiek voor het ontbreken van de singleplayer campaign en te weinig content in de multiplayer, maar EA heeft hieraan gehoor gegeven en voegt in Battlefront 2 wel een singleplayer campaign toe. In de single player speel je een vrouwelijke commander van de Inferno squad, deel van de Imperial special forces team. Dit houd in dat je eigenlijk als de “slechterik” speelt wat vrij uniek is. In de multiplayer zullen vele nieuwe heroes en villains beschikbaar worden gesteld, evenals nieuwe planeten waar op gevochten kan worden. De release zal ergens in November gaan plaatsvinden, nog even wachten dus.

Nieuwe game mode voor GTA online aangekondigd

Met de nieuwe game mode genaamd Tiny Racers lijkt het net of je weer een old school GTA aan het spelen bent. Zoals de naam al verklapt is het een race mode waarbij je van de bovenkant je voertuig bestuurd, dit wordt ook wel top down genoemd. Op 25 April is Tiny Racers speelbaar.

TRAILER! Ghost Recon Wildlands: Narco Road

Check hier de trailer van de eerste DLC van Ghost Recon: Wildlands

Windows 10 creators update ook voordelig voor gamers

De windows 10 update die afgelopen week door Microsoft werd uitgebracht, bevat ook de zogenaamde Game Mode, Game DVR, Broadcasting en Game Bar instellingen. Deze instellingen zijn te openen met de Windows-toets + G toetscombinatie. Met de Game Bar functie kun je onder andere screenshots en opnames maken. De Broadcast optie is bedoeld om mee te livestreamen; dit staat los van Twitch en Youtube. De Game Mode is bedoeld om games zo goed mogelijk te laten lopen. Met het inschakelen van Game Mode zal Windows het spel wat je speelt prioriteit geven, dit houd in dat achtergrondprogramma’s minder vermogen van je PC zullen afsnoepen. De Game Mode is bedoeld voor een beter en stabieler game ervaring en niet om hogere framerates te halen.

Games
Toptitels van Rockstar voor onder één euro
Games
Battlefield V Open Beta binnenkort van start!
Games
Mortal Kombat 11 is aangekondigd