Games

CoD: WW2-beta update


Iedere vrijdag blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

CoD: WW2-bèta update

Als je Call of Duty hebt gepreorderd en je speelt momenteel de béta, dan kun je aankomend weekend aan de slag met een nieuwe map en een nieuwe modus. Ook wordt de levelcap verhoogd van 25 naar 40 zodat je nieuwe wapens kan unlocken.

Call of Duty: WW2 verschijnt op 3 november voor de PC. Bewonder hieronder de nieuwe map .

Wolfenstein II: The New Colossus Blitzmensch trailer

Hoe zal een gemiddelde cartoon eruit hebben gezien als Nazi-Duitsland de tweede wereldoorlog had gewonnen? De makers van Wolfenstein hebben wel een idee, check het hilarische filmpje hieronder:

Gta update: Smuggler’s Run vanaf deze week beschikbaar

Met de nieuwe update in GTA ga je het hogerop zoeken, vliegtuigen, helikopters en gliders staan in het middelpunt van de nieuwe update. Het is de bedoeling om via de lucht smokkelwaar te transporteren. Hiervoor zijn ook zeven nieuwe vliegtuigen toegevoegd samen met hangars die je aan kunt passen. Bekijk hieronder de trailer:

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUND meest gespeelde game op Steam


De populaire battle-royale game had deze week de meeste spelers tegelijk online op Steam. Er waren bijna 900.000 spelers die tegelijk PUBG speelden. Hiermee werd de oude nummer één, Dota 2 van zijn troon gestoten. De game is de afgelopen maanden steeds populairder geworden dankzij streamers en YouTubers. Later dit jaar komt de game ook naar Xbox One.

Laat ons in een reactie weten of jij deze game ook al in je Steam lijst hebt staan of dat nog van plan bent te gaan doen. Ook zijn we benieuwd naar je mening over PUBG.

Games
Nieuwsoverzicht week 13
Games
Fortnite High Stakes brengt nieuwe modus & items
Games
PC’s voor Mass Effect: Andromeda