Games

Nieuwsoverzicht week 37


Iedere vrijdag blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

The Division gratis te spelen

Van donderdag 14 september t/m zondag 17 september is The Division gratis te spelen op de PC. Wie benieuwd is naar deze game is het nu jouw kans om het te checken!
Om de game te kunnen spelen moet je je wel even registreren via deze website.

Injustice 2 komt waarschijnlijk uit op de PC

Op verschillende websites is de PC-versie opgedoken van de fighting game Injustice 2. Het gaat waarschijnlijk om een deluxe versie van de game. De game is in mei van dit jaar uitgekomen op de PS4 en Xbox One en had veel lovende recensies gekregen. Hieronder kan je een trailer bekijken van de game. Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat de game op PC uitkomt!

Fifa 18 demo nu beschikbaar

Elk jaar komt EA Sports met een nieuw deel van de FIFA serie en vanaf deze week is de nieuwe demo van FIFA 18 beschikbaar! Ten opzichte van het vorige deel zijn er weer verbeteringen en vernieuwingen toegepast met betrekking tot de gameplay en graphics.

Ben je benieuwd naar de game? Dan kan je via deze link de demo downloaden.
FIFA 18 komt uit op 29 september.

Nieuwe Rocket League update komt eind deze maand uit

De liefhebbers van Rocket League kunnen eind deze maand een update verwachten met de herfst als thema. Er is een nieuwe arena toegevoegd; Farmstead. Een arena met een plattelandse omgeving. De bestaande arena’s The Wasteland en Starbase Arc zijn aangepast en verbeterd.

De update komt 28 september uit. Bekijk hieronder de trailer van de update:

Bron: pu.nl, ign.nl

Games
GTA 6 wordt Vice City 2
Game PC Setups
Nieuwe RAGE 2 Game PC samenstellingen
Games
Anthem gameplay video uitgebracht