Games

Nieuwsoverzicht week 29


GamePC.nl blikt terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Mass Effect: Andromeda gratis te spelen


Je hebt vanaf nu de mogelijkheid om Mass Effect eerst te testen voordat je hem daadwerkelijk aanschaft. Hier is de trial versie te vinden waarmee je 10 uur kan spelen. Mocht je na de trail hem kopen dan neem je je spel progressie gewoon mee.

Klassieker Runescape komt naar mobiele apparaten

Iedereen heeft ooit wel eens in zijn leven Runescape gespeeld of van Runescape gehoord. De nog steeds razend populaire game komt nu naar je mobiel. Momenteel zijn er twee versies van de game online, een oldschool en een nieuwe variant. Beide komen naar mobiele platform, alleen de nieuwe variant pas in 2018. Old School RuneScape werd in 2013 geïntroduceerd en komt in de buurt van de staat van de game zoals die in 2007 was. Deze winter moet de oldschool versie speelbaar zijn op je mobiel. Zijn er nog mensen die Runescape spelen? Laat het ons weten! Wij zijn benieuwd!

Wolfenstein II: The New Colossus – German or Else!


Check hier het grappige filmpje die de makers van Wolfenstein online hebben gezet, zo kom je alvast in de stemming voor Wolfenstein II: The New Colossus.

Neppe Ryzen processors gesignaleerd in Duitsland


Klanten van Amazon kregen geen aangename verrassing toen ze de Ryzen 7 1700 hadden besteld op Amazon. De juiste processor zat niet in de doos, daarentegen troffen ze een Intel Celeron processor aan met een Ryzen sticker. Inmiddels heeft Amazon het probleem weer rechtgezet. Bestel hier een computer met de ECHTE Ryzen processor!

Bestel hier een computer met de ECHTE Ryzen processor!

Destiny 2: 6 minuten Control PVP gameplay

Hieronder kan je alvast 6 minuten gameplay zien van de Destiny 2 Beta. Uit vele hoeken komt kritiek omdat Destiny 2 erg veel op Destiny zou lijken. Het grootste verschil is dat Destiny 2 wel op de PC uitkomt. Check het filmpje hieronder en oordeel zelf.

Games
Nieuwsoverzicht week 42
Games
Battlefield V Open Beta binnenkort van start!
Games
De ultieme Minecraft PC