Games

Nieuwsoverzicht week 30


Iedere week blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je gechecked hebben? In dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ondanks dat het komkommertijd is qua games, hebben we toch nog interessante artikelen voor je in petto.

Nieuwe update GTA Online vanaf nu beschikbaar


Rockstar Games laat weten dat er vanaf nu een nieuwe update beschikbaar is voor GTA Online. De update zal een nieuwe auto en Adversary-modus toevoegen. De Pegassi Torero zal vanaf nu verkrijgbaar zijn bij Legendary Motorsport in GTA Online. De auto heeft een ietswat oudere stijl. Het doet ons denken aan de Inferno van GTA: Vice City.

De nieuwste Adversary-modus gaat Power Mad heten. Je speelt in teams van vier tegen vier en het is de bedoeling dat jouw team zo snel mogelijk de Juggernaut power-up te pakken krijgt. Zodra iemand in jouw team het pantser heeft bemachtigd, moet je deze persoon zo lang mogelijk in leven houden om een meter te vullen. Als de Juggernaut voor het vullen van de meter sterft, moet je opnieuw het pantser bemachtigen en begin je weer van voren af aan. Tot 31 juli ontvang je dubbele GTA$ en RP in de Power Mad-modus.

Call of Duty: WWII Nazi Zombie reveal trailer

Bij bijna alle CoD’s zit een zombie mode verwerkt, dus bij de nieuwste shooter kan dit zeker niet ontbreken. We zagen al wat screenshots voorbij komen maar nu staat de nazi zombie reveal trailer online. Check hem hieronder.

 

Komende 10 DLC’s voor Dying Light zijn gratis


De makers van het spel geven aan in de komende 12 maand 10 DLC’s uit te brengen die voor iedereen gratis zijn. Alle DLC’s worden gratis voor alle platformen en zullen nieuwe vijanden, gebeurtenissen, mysteries en meer bevatten.Als eerste zullen enkele nieuwe tegenstanders worden geïntroduceerd, die zullen dienen als voorproefje voor de rest van de DLC.
Dying Light kwam begin 2015 uit, maar volgens de ontwikkelaar zijn er wekelijks nog zo’n 500.000 spelers die de game opstarten. De maker liet eerder weten dat ze de game tot eind 2016 zouden ondersteunen, maar het lijkt er dus op dat Dying Light nog tot 2018 van nieuwe content wordt voorzien.

Mafia 3 DLC vanaf nu beschikbaar

Zie hier de launch trailer van de derde deel van de Mafia reeks. De uitbreiding laat hoofdpersonage Lincoln Clay het opnemen tegen een cult, de Ensanglante, dat met hallucinerende drugs zijn leden beïnvloedt. De uitbreiding bevat nieuwe wapens en mogelijkheden. Zo komen er werpmessen en kan Clay kort de tijd vertragen voor spectaculaire slow-motion actie.

Games
Gratis Battlefield 1 Premium Content!
Games
Nieuwsoverzicht week 42
Games
Speel Injustice 2 nu gratis!