Games

De beste split-screen games voor de PC


Tegenwoordig zijn de meeste gamers geïnteresseerd in online multiplayer games. Maar er zijn ook genoeg gamers die de strijd op de bank willen uitvechten met hun tegenstander door middel van een co-op of split-screen game. Splitscreen games komen de afgelopen jaren amper meer uit. Maar voor jullie hebben we een lijstje samengesteld van de beste split-screen games die de afgelopen jaren zijn uitgebracht.

Blur

Blur is een arcade racer die gebruikt maakt van power ups. Door middel van power ups op te pikken tijdens de race, kan je jezelf bijvoorbeeld tijdelijk sneller maken of je kun gebruik maken van een wapen om jouw tegenstander van de weg af te schieten. De game heeft eigenlijk dezelfde opzet als Mario Kart, maar dan in een moderner jasje. In de split-screen modus kan je met maximaal vier man tegelijkertijd spelen en dat kan voor veel spektakel zorgen!

Left 4 Dead 2

De first person survival shooter Left 4 Dead 2 is een geweldige game om samen met vrienden op de bank te spelen. In deel 2 is de split-screen modus standaard niet te selecteren, maar door een kleine aanpassing in de console van de game te maken, kun je deze modus activeren. Bekijk het filmpje hierboven om de game in split-screen modus te zetten.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Sonic and All-Stars Racing Transformed

Ook een leuke racegame om met vrienden te spelen is Sonic and All-Stars Racing Transformed. Deze game is ook een tegenhanger van Mario Kart en is met maximaal vier gamers tegelijkertijd te spelen.

Rock of Ages

In deze game is het doel om met jouw “steen” het kasteel van jouw tegenstander te bereiken en te vernietigen. In de split-screen modus krijg jij en jouw tegenstander beide een kasteel en een steen. Diegene die het kasteel van de tegenstander als eerste vernietigd, is de winnaar.

Portal 2

Portal is een game waarin je puzzels moet oplossen. Dit bereik je door o.a. te transporteren naar verschillende dimensies. In de splitscreen modus moet je met een vriend samenwerken om jouw doel te bereiken. Het is een aanrader voor de gamers die van puzzelen houdt.

Games
Nieuwsoverzicht week 37
Games
Toptitels van Rockstar voor onder één euro
Het laatste gamenieuws
Hoe installeer je Windows 10 op jouw Game PC?