Hardware

Scoor korting met de Razer Deals!


Ben jij een Razer fan in hart en nieren of hou je gewoon van Game Accessoires van de beste kwaliteit? Profiteer van onze Deals en mis deze acties niet! Deze acties zijn geldig tot en met 31 maart.

Razer DeathAdder Elite

Uitgerust met de nieuwe eSports-klasse optische sensor die een resolutie heeft van 16,000 DPI en een tracking van 450 Inches Per Seconde (IPS), geeft de Razer DeathAdder Elite jou het absolute voordeel van het hebben van de snelste sensor ter wereld. Speciaal ontworpen om de huidige standaarden wat betreft snelheid en nauwkeurigheid te overtreffen, vermorzelt deze ongelofelijke muissensor de concurrentie met een Resolutie Nauwkeurigheid van 99.4%, zodat je nog meer head shots kunt maken met dodelijke precisie.

Prijs: Van € 77,- voor € 68,-
Couponcode: RZR1

Razer Ornata toetsenbord

Het volledig nieuw ontworpen Razer Mecha-Membrane-toetsenbord combineert zacht aanvoelende rubberen dome-toetsen met de duidelijk voelbare klik van mechanische schakelaars voor een snelle toetsregistratie. De Ornata heeft speciaal ontworpen kortere toetsen, zodat je handelingen sneller worden geregistreerd. Dit betekent dat je vingers vrij over de toetsen kunnen bewegen zonder dat je een toetsaanslag overslaat.

Prijs: Van € 85,- € 77,-
Couponcode: RZR2

Razer Kraken 7.1 V2

De Razer Kraken 7.1 V2 biedt een meeslepende surroundsound gamebeleving en draagt daarmee bij aan een grotere auditieve ‘situational awareness’. Zo kun je precies horen uit welke richting je vijanden komen en waar je teamgenoten zich bevinden, zodat je nauwkeurig kunt schieten. Bovendien kun je de engine volledig naar wens aanpassen via Synapse, om zo de beste plek voor de audiokanalen te bepalen, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren.

Prijs: Van € 105,- € 89,-
Couponcode: RZR3

Bekijk alle Razer Game Accessoires.

Games
Scoor korting op jouw nieuwe Game PC
Games
Nieuwsoverzicht week 30
Games
Is draadloos gamen versus bekabeld gamen