Games

Fortnite Halloween evenement is aangekondigd


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Halloween evenement is aangekondigd voor Fortnite, Hitman 2 Untouchable trailer uitgebracht, Meer details Fallout 76 BETA bekend, Battlefield 5 Battle-Royale modus komt in maart 2019 en Destiny 3 is mogelijk in productie.

Halloween evenement is aangekondigd voor Fortnite

Evenement Fortnitemares voor Fortnite is aangekondigd door ontwikkelaar Epic Games. Voor dit evenement hebben ze ook een trailer uitgebracht. Deze trailer is hieronder te bekijken.

In de trailer is te zien dat de paarse kubus monsters loslaat om het leven van de spelers op de Battle-Royale map zuur te maken. Verder zijn er cosmetische items vrijgegeven met onder andere de Deadfire-outfit. Deze outfit verandert van kleur en stijl als de speler verder komt in een potje. Deze veranderingen zijn ook toegepast op de Shakled Stone Back Bling en de Dark Shard-bijl.

Er zijn ook enkele wijzigingen toegepast aan de game. Vanaf nu kan je de glider opnieuw gebruiken op een hoogte van 3 verdiepingen om naar een andere locatie te vliegen.

Naast de wijzigingen zijn er ook nieuwe challenges beschikbaar. Deze challenges veranderen om de paar dagen. Als je alle challenges hebt uitgespeeld, krijg je de beschikking over de Dark Engine glider.

De Save the World modus is ook aangepakt. De Hexsylvania omgeving is teruggekomen en de Rat Rod wapenset is toegevoegd aan deze modus. Tevens is eerder deze week aangekondigd dat de Save the World modus niet meer gratis wordt aangeboden.

Fortnitemares is vanaf nu speelbaar in Fortnite.

Wil je Fortnite op een Game PC spelen? We hebben enkele samenstellingen gemaakt, van instapmodel tot alles kunnende bakbeest. Klik op de onderstaande button om de ultieme Fortnite Game PC’s te bekijken.

De ultieme Fortnite: Battle Royale Game PC

Hitman 2 Untouchable trailer uitgebracht

Ontwikkelaar Warner Bros. en IO interactive hebben een nieuwe trailer uitgebracht van hun game Hitman 2, genaamd Untouchable.

In deze trailer worden de locaties uitgelicht die in de game te spelen zijn. Naast Miami en Colombia zijn de locaties Hwake’s Bay, Mumbai, Vermont en Isle of Sgáil ook te zien in de trailer.

Ben je benieuwd hoe de locaties er in de game eruit zien? Check de trailer dan snel!

Meer details Fallout 76 BETA bekend

De BETA van Fallout 76 is vanaf 30 oktober te spelen en er zijn wat details bekend gemaakt wat we kunnen verwachten van de BETA.

De ontwikkelaars willen voornamelijk de online servers goed testen voor de release in november. Fallout 76 zal voor het eerst de multiplayer ervaring brengen in deze serie. Het zal een mengeling zijn van een MMO met singleplayer elementen.

Battlefield 5 Battle-Royale modus komt in maart 2019

De Battle-Royale modus van Battlefield 5, Firestorm genaamd, zal pas in maart 2019 verschijnen, terwijl de officiële game al in november in de winkels ligt. Dit kan voor vele gamers een teleurstelling zijn, aangezien de Battle-Royale modus op dit moment zeer populair is. We zijn benieuwd wat we kunnen spelen tijdens de release van de game.

Hieronder is een kleine roadmap te zien van de release voor Battlefield 5:

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Destiny 3 is mogelijk in productie

Er zijn details gelekt met het gerucht dat de ontwikkelaar Bungie begonnen is met de productie van Destiny 3. Dit heeft Reddit gebruiker AnonTheNine bekend gemaakt. Volgens hem zal de game zich afspelen in Europa, de maan van Jupiter. Destiny 3 zal meer focus leggen op RPG elementen. We houden je op de hoogte of deze geruchten ook waarheid zullen worden.

 

Game PC Setups
De beste Battlefield 5 Game PC samenstellingen
Games
Is VR gaming al interessant?
Games
Nieuwsoverzicht week 38