Games

Nieuwsoverzicht week 22


Iedere vrijdag blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Far Cry 5: officiële aankondigingstrailer

Het verhaal van de nieuwe Far Cry speelt zich af in Amerika. Een Redneck cult groep probeert controle te krijgen over het stadje Hope county, Montana. Jij bent de personage die dit probeert tegen te houden. We moeten helaas nog tot 27 februari wachten voordat de game uitkomt. We hopen op de E3 2017 meer te zien van deze game.

Intel introduceert nieuwe processoren

Het gaat om high-end desktop processoren. In totaal komen er zeven processoren van de Skylake-X-generatie en twee chips op basis van Kaby Lake-X. Het is voor het eerst dat Intel de naam Core i9 gebruikt voor een processor. Intel verhoogt het aantal cores voor zijn desktop processors aanzienlijk. Zo komen er modellen aan met 14, 16 en 18 cores. Bij de nieuwe processoren behoort ook een nieuwe chipset en socket, namelijk de X299-chipset op sochet LGA2066.

Nieuwe map Overwatch op de maan

Horizon Lunar Colony wordt naast Hanamura, Volskaya en Temple of Anubis de vierde Assault map in de Blizzard shooter. Op sommige plaatsen in de map is de zwaartekracht lager dan normaal. De map is nu al te spelen in de PTR. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe map naar de normale servers komt.

Gratis DLC voor Titanfall 2

De DLC is vanaf nu gratis te verkrijgen. In de DLC is een nieuwe Titan beschikbaar genaamd; Monarch. Naast de nieuwe Titan kan je ook in de nieuwe map “Relic” spelen. Als laatste voegt de update nog enkele nieuwe ziplines toe aan de map Crashsite en krijgen spelers de beschikking over een nieuwe executie, genaamd Now You See Me. Ook krijgen de Ronin en de Tone een Prime Titan-uitvoering, die je met geld aan kunt schaffen in de in-game store.

Bronnen: Hardware.info, tweakers.net, ign.com

Hardware
Game Laptop samenstellen
Game PC Setups
Red Dead Redemption 2 Game PC Samenstellingen
Games
Nieuwsoverzicht week 18