Games

Details Call of Duty: Black Ops 4 onthuld!


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Details Call of Duty: Black Ops 4 onthuld, Rage 2 announcement en gameplay trailer, De stekker uit Radical Heights, Overwatch anniversary event, Fifa 19 krijgt Champions League en Europa League toernooien en Battlefield V reveal.

Rage 2 aangekondigd

Eerder deze week waren er al geruchten dat Rage 2 in ontwikkeling was, er was namelijk een trailer gelekt die op youtube te bekijken was. Bethesda, de makers van het spel hebben hierop waarschijnlijk geanticipeerd en zelf officieel de game aangekondigd met 2 trailers. Check de gameplay trailer hieronder:

Ontwikkelaar Boss Key Productions sluit de deuren

Cliff Bleszinksi, oprichter van Boss Key Productions laat via een verklaring op Twitter weten dat hij stopt met het bedrijf. Dit houd in dat LawBreakers en Radical Heights niet meer verder ontwikkeld worden. De servers voor Radical Heights worden niet onmiddellijk afgesloten, maar het is onzeker hoe lang ze online blijven. In de verklaring staat dat dat iets voor de “nabije toekomst” is. R.I.P. Radical Heights.

Overwatch Anniversary event

Ieder jaar heeft Overwatch een Anniversary event en het mag dit jaar natuurlijk ook niet ontbreken. Het event begint op 22 mei en eindigd op 12 juni. Tijdens het event zijn er 50 nieuwe cosmetische items te verkrijgen, waarvan 11 skins. Doomfist, Moira en Brigitte krijgen nieuwe Dance-emotes, gezien deze heroes nog niet in de game zaten bij de vorige Anniversary.

Alle brawls van afgelopen jaren zullen ook weer speelbaar zijn. Hier wordt een nieuwe deathmatch map aan toegevoegd genaamd Petra. De map moet je doen denken aan de Indiana Jones films. Bij het inloggen tijdens het event ontvangt iedereen een lootbox met gegarandeerd een legendary item.

Details Call of Duty: Black Ops 4 onthuld

Gisteravond werd er tijdens een evenement in Los Angeles de eerste details bekendgemaakt van Call of Duty: Black Ops 4. Wat we hadden voorspeld is grotendeels uitgekomen. Het grootste nieuws is dat de game een battle royale modus krijgt. Deze modus zal Blackout heten. Blackout zal de grootste Call of Duty map ooit bevatten. De map zal ongeveer 1500 keer groter zijn dan Nuketown. Bekijk hieronder de trailer van Call of Duty: Black Ops 4 – Blackout:

Er zijn ook verscheidene trailers uitgebracht van de Multiplayer en Zombie Mode. De multiplayer speelt zich af tussen de delen Black Ops 2 en Black Ops 3 en krijgt een iets futuristische setting met zich mee. Over muren rennen en hoog kunnen springen is bij deze multiplayer niet meer van toepassing.

De ontwikkelaar heeft de focus gelegd op specialists. Dit zijn personages waar gamers uit kunnen kiezen die hun eigen specialiteiten en persoonlijkheden hebben. Deze personages kunnen verder ontwikkeld worden en krijgen ook allemaal aparte solomissies. We zijn benieuwd of deze solomissies de single player modus gaat vervangen.

Je kan in de multiplayer modus ook niet meer automatisch geheald worden. Healen kan alleen door jezelf in te spuiten met een soort healingspray. Dit kost enige tijd en zal hierdoor een extra strategisch element toevoegen in de gameplay.

De zombie modus bevat 3 missies met 4 personages die elk in een andere setting spelen. In de onderstaande trailers worden onder andere een gladiatorenarena, een boot en een soort remake van de zombiecampaign Blood of the Dead getoond.

De PC-versie zal ontwikkeld worden door Beenox en wordt gelanceerd op Battle.net. Dit is de eerste keer in de geschiedenis van Call of Duty dat de game op dit platform uitgebracht. De PC-versie is ook exclusief via Battle.net verkrijgbaar.

In de zomer komen er meer details vrij over de game. Call of Duty: Black Ops 4 is vanaf 12 oktober verkrijgbaar.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Fifa 19 krijgt Champions league en Europa League

Sinds enige tijd werden er geruchten verspreid dat EA de Champions League en Europa League toernooi ging toevoegen in Fifa 19. Commentator Evert ten Napel heeft dit enigszins bevestigd in het eTribune programma. Dit zal er eigenlijk ook aan te komen omdat PES hiervoor de licentie had en aangaf te stoppen met de samenwerking met UEFA. Tijdens de E3 zullen we meer te weten komen over Fifa 19.

Battlefield V Reveal

De host Trevor Noah van de ‘The Daily Show’ heeft bekendgemaakt dat we 23 mei meer te zien krijgen van Battlefield V. In het logo van de nieuwe Battlefield zit een V verwerkt. Dit refereert waarschijnlijk aan de cijfer 5, maar er zijn geruchten dat de V ook Battlefield Vietnam kan betekenen.

Ook is het zeker dat het een compleet nieuwe Battlefield is en geen tussen project, wat je eerder zag bij Battlefield Hardline. Door de Battle Royale hype zal Battlefield V waarschijnlijk ook een soortgelijke game modus bevatten. Op 23 mei komen we officieel te weten wat de nieuwe Battlefield voor ons in petto heeft. Houd de Battlefield Twitch account in de gaten.

https://www.twitch.tv/battlefield

 

Games
De mooiste gelimiteerde game edities ooit
Games
Nieuwsoverzicht week 38
Games
Game PC’s vs Consoles