Hardware

RAIDER AiO: All-in-One met een twist


Wij breiden onze RAIDER serie uit met een nieuw product, ditmaal niet met een laptop maar met een compleet nieuw concept. Maak kennis met de RAIDER 32” All-in-One computer.

Nu hoor ik je denken; een All-in-One PC is toch helemaal geen nieuw concept? Dit is ook gedeeltelijk correct maar het bijzondere is dat je de RAIDER 32” AiO zelf kunt samenstellen met dezelfde hardware die je ook in een Game PC terugvindt. Dit is wat de RAIDER 32” AiO zeer uniek maakt.

Van alle gemakken voorzien

Als je nog niet bekend bent met de term AiO; dit betekent een computer en monitor in één. Dit houdt in dat je geen lompe kast nodig hebt maar dat alle onderdelen achter het scherm zijn geïnstalleerd. Dit scheelt aanzienlijk veel ruimte en kabels en is ideaal als je geen ruimte hebt voor een computer-behuizing of wanneer je graag LAN-party’s wilt bezoekt. Ongekende prestaties van een game computer gecombineerd met degelijke mobiliteit. Op het kantelbare 32 inch Full-HD scherm worden games haarscherp weergeven. Ook is het grote scherm ideaal om foto’s en video’s te bewerken. De gemakkelijk bereikbare USB en audio poorten aan de voorzijde zijn ook zeer praktisch.

Ongeëvenaarde prestaties

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Selecteer bijvoorbeeld de zuinige maar zeer krachtige Intel Pentium G4560 dual core processor, ideaal voor iets minder veeleisende games of school en kantoorwerkzaamheden. Wil je gaan voor de de ultieme configuratie kies dan voor een Intel i7-7700. Je kunt ook iets minder uitgeven en kiezen voor een Intel i5-7500, een uitstekende processor om vrijwel iedere game op hoge instellingen te spelen. Qua moederborden is er ook een zeer ruime keuze. Een goed basismodel met alle benodigdheden is de Asus H110M-R M, wil je gebruik maken van WiFi en Bluetooth kies dan voor de Asus ROG Strix Z270E Gaming.

Door het design van de RAIDER AiO past ook bijna elke grafische kaart zonder problemen in de PC. Kaarten zoals de NVIDIA GTX 1070 8GB & AMD Radeon RX 580 zijn zonder probleem te plaatsen. Om oververhitting hoef je je ook geen zorgen te maken, de standaard koeler is namelijk ruim voldoende om het systeem koel te houden.

Wil je toch extra lage temperaturen en minder geluidsproductie dan heb je de mogelijkheid om de CPU koeler te upgraden naar de Scythe Shuriken koeler. Met opslagcapaciteit zit het ook goed, er is namelijk ruimte voor twee harde schijven en/of ssd’s in de RAIDER AiO.

Future proof

Doordat de RAIDER AiO dezelfde onderdelen bevat als een game computer, kun je in de toekomst gemakkelijk upgrades uitvoeren. De RAIDER AiO is nu al zo samen te stellen dat je jarenlang vooruit kan waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat je een game niet kan spelen.  Mocht er ooit een probleem ontstaan dan wordt het door ons zelf gerepareerd, geen weken of maanden wachten maar binnen vijf werkdagen weer gamen. Bovendien zit op de RAIDER AiO maar liefst 4 jaar volledige garantie.

Games
Nieuwsoverzicht week 34
Games
Nieuwsoverzicht week 11
Games
GamePC.nl breidt assortiment uit