Games

De ultieme Minecraft PC


Er is niets frustrerender dan het niet kunnen spelen van jouw favoriete game, omdat je computer niet krachtig genoeg is. Je zit ook niet te wachten om een groot bedrag uit te geven voor een Game PC. Als je een computer zoekt voor het spelen van Minecraft dan is dat ook helemaal niet nodig.

Het samenstellen van de Minecraft PC

Minecraft is grafisch niet veeleisend, hierdoor bespaar je erg in de kosten omdat je geen zware grafische kaart hoeft te nemen. Een dure processor zal ook niet nodig zijn om Minecraft zonder problemen te spelen.

Wij hebben hieronder de ideale Minecraft PC al voor je samengesteld.

Samenstelling

Behuizing: Sharkoon VG4-W Rood/Blauw/Groen
Moederbord: Asus A68HM-Plus
Processor: AMD FM2 A10-7850k Quad Core 3,7 GHz
Grafische kaart(chip): Radeon R7 graphics 7850K
Werkgeheugen: 8GB DDR3-1600
Opslag: 500GB HDD
Voeding: 450 Watt

Prijs: € 389.-

Zoals je kunt zien zit er geen grafische kaart in, de geïntegreerde grafische chip is krachtig genoeg om Minecraft probleemloos te spelen. Daarnaast zijn vergelijkbare games ook prima speelbaar. Denk hierbij aan games als League of Legends, Counter Strike en World of Tanks. Wil je zwaardere games spelen? Zet dan de grafische instellingen op het laagst, hierbij doe je wel een stap terug op visueel gebied maar de nieuwste games zijn dan vaak nog prima speelbaar.

Houd er wel rekening mee dat deze samenstelling zonder Windows is. Als je thuis geen Windows hebt liggen, dan kun je die voor een bedrag van € 99.- erbij bestellen en wordt de computer volledig door ons geïnstalleerd.

Bestel de Minecraft PC hier!

Games
CoD: WW2-beta update
Games
Steam Lunar New Year Sale van start gegaan
Games
De beste split-screen games voor de PC