Games

De beste easter eggs – Deel 2


Een easter egg is een grap of een verborgen boodschap die bijvoorbeeld in een game verwerkt is. In dit blog item hebben wij een tweede lijst samengesteld met de meest opmerkelijke easter eggs die we gevonden hebben. Dit is een terugkerend item, dus laat ons weten van welke games jij graag easter eggs wilt zien!

Hitman Blood Money

In de missie ‘A New Life’ kan je de bbq saboteren met aanstekervloeistof. Zodra de vrouw des huizes de bbq aansteekt speelt er iets hilarisch af:

Serious Sam VS Duke Nukem

Beide games hebben referenties naar elkaar. Je komt in Serious Sam 2 een skelet tegen met blond haar die verdacht veel lijkt op Duke Nukem. Zodra je dichterbij komt zegt de persoon waarmee je speelt ook het volgende: ‘dude, you’ve been hanging here, like, FOREVER. Dit is een uithaal naar Duke Nukem, omdat de Duke Nukem Forever pas 13 jaar na aankondiging is uitgekomen. Hierop hebben de makers van Duke Nukem gereageerd door in Duke Nukem 3D ook een easter egg te plaatsen. Op een afgelegen plek zie je een lichaam van Sam, Zodra je naar het lijk loopt zegt Duke het volgende: Why so serious, Sam?

GTA Bigfoot

Jarenlang gingen er geruchten dat je in GTA San Andreas Bigfoot kon tegenkomen op Mount Chiliad. Mensen gingen urenlang op zoek naar het beest en kwamen wel steeds hints tegen zoals afgelegen huisjes waar Bigfoot in zal leven maar uiteindelijk is Bigfoot niet gevonden. Modders hebben hierop ingespeeld en hebben een Mod gemaakt waardoor Bigfoot wel in de bossen te vinden is. De makers van het spel hebben nooit toegegeven of er nu wel of geen Bigfoot in San Andreas verstopt zit maar dit hebben ze wel gedaan bij GTA 5:

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Portal- the cake is not a lie!

Je bent proefpersoon die meerdere testen en puzzels moet doorstaan, heb je dit allemaal gedaan dan krijg je een lekkere cake. Dat is wat Glados je belooft maar niks is minder waar. Halverwege de game zie je op de muur staan ‘the cake is a lie’ dit heeft een eerdere testpersoon erop geschreven. Als je de game uitspeelt krijg je inderdaad geen cake, een lie dus. Nu is er toch een manier om alsnog te genieten van een lekker stukje taart, alleen moet je met een no-clip cheat of met glitches naar een verstopte ruimte gaan.

Battlefield 4 Phantom Program

Wellicht één van de moeilijkste easter eggs om te unlocken, er zijn 4 fases die je moet voltooien om aan het eind een unieke boog vrij te spelen.

Ten eerste moet je geheime challenges unlocken, dit doe je door een secret console te openen op de BF4 launcher en hier enkele codes in te voeren. De codes zijn nu al bekend maar deze codes zijn oorspronkelijk alleen te vinden door morsecodes die door de game verspreid zijn te vinden en te ontcijferen.

Zodra je de codes hebt ingevoerd kan het echte werk beginnen.

Challenge 1:

200 kills with assault rifles

200 kills with main battle tanks

get a total of 300 meter headshot

Reward: Phantom Program Dog Tag

 

Challenge 2:

200 kills with pistols

20 kills in a jet

get 2x shotgun ribbons in a round

Reward: Phantom weapon paint

 

Challenge 3:

200 LMG kills

50 kills with explosives

25 roadkills

Reward: Phantom soldier camo

Met de bovenstaande challenges ben je als gemiddelde speler zomaar een week verder, maar dit is nog niet alles. Nadat je alle challenges hebt gehaald moet je op zoek naar een Dog Tag verstopt op verschillende maps. Deze zijn zeer goed verstopt en spawnen niet altijd en met een beetje pech ben je hier ook uren mee zoet. Nu kan het echte werk beginnen; verzamel 3 mensen die ook alles hebben gehaald en verzamel in de map Hanger 21.

Ieder persoon moet de camo en paint dragen en ieder persoon moet een verschillende Dog Tag hebben die je eerder hebt moeten zoeken. Zoek de lift op achterin de map en treed naar binnen. De deuren sluiten en de Battlefield theme song begint te spelen.

Je komt in een kamer met in het midden de vette phantom bow, alleen kan je er nog niet bij. Hier zie je een numpad waarbij een nummer ingevuld moet worden die ook met morsecode ontcijfert dient te worden. Gelukkig zijn mensen je al voorgegaan dus is dat niet nodig. En daar is hij dan eindelijk, wellicht de vetste wapen in de hele game, in ieder geval de leukste.

Games
Nieuwe modus in Fortnite Battle Royale
Game PC Setups
Red Dead Redemption 2 Game PC Samenstellingen
Games
Anthem gameplay video uitgebracht