Games

Nieuw bij GamePC.nl: De Game PC Pro II


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Nieuw bij GamePC.nl: De Game PC Pro II met de nieuwe Intel Coffee Lake processoren, PC Specs Far cry 5 zijn onthuld, Call of Duty: WWII – The Resistance Event is begonnen, Nieuwe Steam Lunar New Year Sale is aangekondigd en Rocket League komt dit jaar nog met crossplatform party ondersteuning.

Nieuw bij GamePC.nl: De Game PC Pro II met de nieuwe Intel Coffee Lake processoren

Game PC Pro II

Sinds deze week kunnen wij een nieuwe PC samenstelling aanbieden, namelijk de Game PC Pro II. Deze samenstelling is gebaseerd op de nieuwe Intel Coffee Lake Processoren. Wij hebben de collectie beschikbaar gesteld voor jouw ultieme Game-setup!

Deze onderdelen (processoren + moederborden) hebben wij nieuw in ons assortiment en toegevoegd aan de Game PC Pro II:

Processoren:

Moederborden:

Met de Intel Game PC PRO II haal je de beste prestaties uit jouw favoriete games! Geniet van ongekende prestaties en wees iedere tegenstander de baas! Naast high end gaming is de Intel Game PC PRO II uitermate geschikt om op professionele wijze foto’s en video’s te bewerken.

Klik hier om de Game PC PRO II samen te stellen.

PC Specs Far cry 5 zijn onthuld

 27 maart komt Far Cry 5 uit en deze week zijn alvast de PC specs onthuld. Aan de hand van deze specs hebben wij van GamePC.nl een PC samenstelling gemaakt zodat je Far Cry 5 optimaal kan spelen. Bekijk deze samenstellingen bij de specs.

Aanbevolen systeemeisen (High)

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)

Processor: Intel Core i7-4770 @ 3.4 GHz or AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2 GHz or equivalent

Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 970 or AMD R9 290X (4GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)

Werkgeheugen: 8GB

Resolutie: 1080p

Video Preset: High

Check de FAR CRY 5 PC High samenstelling hier!

4K systeemeisen (60 FPS)

Besturingssysteem: Windows 10 (64-bit version only)

Processor: Intel Core i7-6700K @ 4.0 GHz or AMD  Ryzen 7 1700X @ 3.4 GHz or equivalent

Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 1080 SLI or AMD RX Vega 56 CFX (8GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)

Werkgeheugen: 16GB

Resolutie: 2160p

Video Preset: High/Ultra

Check de FAR CRY 5 PC 4k samenstelling hier!

Help GamePC.nl naar 50.000 likes op Facebook!

Like ons op Facebook!

We naderen de grens van 50.000 likes op Facebook. Hier zijn we natuurlijk supertrots op! Namens de mensen van GamePC.nl willen we iedereen daarvoor bedanken! Ook nu hopen we dat jullie een handje helpen om de mijlpaal van 50.000 likes op korte termijn te halen. Ga nu naar onze Facebook-pagina en nodig jouw vrienden uit om deze pagina te liken!

We geven ook vette 3 prijzen weg als de 50.000 likes behaald zijn! Dus houd onze Facebookpagina in de gaten!

Call of Duty: WWII – The Resistance Event is begonnen

Ter ere van de nieuwe DLC voor Call of Duty: WW2 – The Resistance, is er een evenement gestart waarin Call of Duty: WW2 spelers 5 weken lang kans maken op gratis content . Bij het inloggen van de game kunnen spelers een gratis supply drop krijgen in de stijl van The Resistance. Met het evenement is er ook een nieuwe divisie gelanceerd, namelijk de Resistance Division. Als spelers tijdens het evenement een nieuwe Resistance personage aanmaken, krijgen ze toegang tot nieuwe wapens (9mm SAP Pistol, Tactical Knife Skill) en skills. Het Resistance-evenement loopt tot en met 27 februari.

Nieuwe Steam Lunar New Year Sale is aangekondigd

Lunar New Year Sale

Gamers kunnen hun bankrekening weer leeg halen want de nieuwe Steam Sale komt er weer aan! In het teken van de Lunar New Year biedt Steam van 15 tot 19 februari games aan voor hele lage prijzen! Welke games zou jij willen halen tijdens de Steam Sale? Zet het in de comments!

Rocket League komt dit jaar nog met crossplatform party ondersteuning

Rocket League

Dit jaar zal de crossplatform party ondersteuning in 2018 voor Rocket League verwerkt worden in de game. Dit heeft ontwikkelaar Psyonix bekend gemaakt.

Het was al mogelijk om tegen mensen te spelen op andere platforms, maar spelers kunnen nog niet een crossplatform ruilen of een party maken. De nieuwe ondersteuning zou dit wel mogelijk maken.

 

Games
Nieuwsoverzicht week 22
Game PC Setups
Is jouw Game PC klaar voor The Division 2?
Games
Nieuwe Far Cry game onthuld door Ubisoft