Games

Fortnite Seizoen 5 is van start gegaan


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Fortnite Seizoen 5 is van start gegaan, Nieuwe Far Cry 5 uitbreiding komt volgende week uit, The Boomsday Project is de nieuwe DLC voor Hearthstone, Alle Battlefield 1 en 4 DLC’s gratis verkrijgbaar en Darksiders 3 releasedatum bekend gemaakt.

Fortnite Seizoen 5 is van start gegaan!

Ontwikkelaar Epic Games heeft seizoen 5 van Fortnite: Battle Royale gelanceerd en er zijn heel wat vernieuwingen in de game verwerkt.

Zo kan je vanaf nu rondrijden in karts en er zijn portals toegevoegd en verspreid over de gehele map. De nieuwe Battle Pass is ook beschikbaar die je ook kan kopen met V-bucks.

All Terrain Kart

https://cdn2.unrealengine.com/Fortnite%2Fpatch-notes%2Fv5-0%2FBR05_Social_Launch_Golf-Cart-1920x1080-8d4541a50fbbdd3e8cdda1df13f7a4346af9c31a.jpg

Nieuw in Seizoen 5 is de “All Terrain Kart”. Met deze 4×4 golfauto kan je je sneller verplaatsen op de map en er kunnen in totaal 4 spelers plaatsnemen in dit voertuig. Je hebt ook de mogelijkheid om te kunnen springen de “All Terrain Kart”. Maar dan heb je wel de samenwerking van je teamgenoten nodig.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Nieuwe locaties op de map

Paradise Palms en Lazy Links zijn nieuw toegevoegd in de map. Er is ook een woestijn omgeving beschikbaar gesteld. Deze nieuwe omgeving is rechtsonder in de map te vinden.

Save the World modus

https://cdn2.unrealengine.com/Fortnite%2Fpatch-notes%2Fv5-0%2FStW05_WildWestHeroes-1920x1080-32a37dc260527882e75d745d2883795578981b28.jpg

In de “Save the World” modus zijn er nieuwe helden beschikbaar gesteld en zijn er Flintlock wapens toegevoegd.

https://cdn2.unrealengine.com/Fortnite%2Fpatch-notes%2Fv5-0%2FStW05_Flintlock_Weapons-1920x1080-a7cebcba00915b6ea52f133d8f336eca3399485e.jpg

Bekijk hier alle veranderingen die in de game hebben plaatsgevonden.

 

Nieuwe Far Cry 5 uitbreiding komt volgende week uit

De nieuwe uitbreiding van Far Cry 5 genaamd Lost on Mars komt 17 juli uit. Dit is de tweede uitbreiding van een serie van drie. Hours of Darkness kwam vorige maand uit en Dead Living Zombies staat op de planning in augustus.

In deze nieuwe DLC is het doel om op Mars de tegenstanders te vernietigen zodat de Aarde niet aangevallen wordt. Verder bevat de DLC nieuwe wapens en een Space Jet om sneller te reizen.

The Boomsday Project is de nieuwe DLC voor Hearthstone

Op 7 augustus zal er een nieuwe DLC uitgebracht worden voor Hearthstone, namelijk The Boomsday project. Er worden in totaal 135 nieuwe kaarten toegevoegd en dit zullen voornamelijk Legendary Spells en Omega-kaarten zijn.

De DLC zal de  singleplayer campagne The Puzzle Lab bevatten. Deze campagne wordt iets later uitgebracht, namelijk op 21 augustus. Met de nieuwe optie Magnetic kan je Mech-kaarten combineren zodat er weerstand geboden kan worden tegen de gevaarlijkste vijanden.

Alle Battlefield 1 en 4 DLC’s gratis verkrijgbaar

Met de nieuwe Battlefield in aankomst, biedt EA voor een tijdelijke periode de DLC’s van Battlefield 1 en 4 gratis aan. Hierdoor kunnen nieuwe gamers van de Battlefield-serie nog optimaal genieten voordat Battlefield V uitgebracht wordt.

Via deze kalender kan je bekijken wanneer de DLC’s gratis beschikbaar zijn. Wees er dus snel bij!

Darksiders 3 releasedatum bekend gemaakt

Op 27 november zal Darksiders 3 uitgebracht worden. Dit heeft ontwikkelaar THQ nordic bekend gemaakt. De releasedatum was eerder uitgelekt, waardoor THQ nordic besloten heeft om de dag erna de releasedatum officieel uit te brengen.

Er komen ook twee special editions uit, namelijk The Collectors Edition en de Apocalyps Edition. The Collectors Edition bevat een soundtrack, artbook, steelbook en een beeldje van de personage Fury. De Apocalyps bevat dezelfde items plus extra beeldjes van Death, War en Vulgrim. Tevens zit er een poster en een amulet bij.

Games
Nieuwsoverzicht week 22
Het laatste gamenieuws
Hoe installeer je Windows 10 op jouw Game PC?
Game PC Setups
De beste Game PC voor Fallout 76