Games

Battlefield V Open Beta binnenkort van start!


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Battlefield V Open Beta binnenkort van start, Black Ops 4 Zombies Chaos Story Trailer onthuld, Nieuwe update Sea of Thieves zal nieuwe schepen toevoegen, Fortnite nieuws van deze week en No Man’s Sky Next releasedatum bekend gemaakt en trailer uitgebracht.

Black Ops 4 Zombies Chaos Story Trailer onthuld

Een nieuwe trailer is onthuld van de nieuwe zombie modus voor Black ops 4. Deze trailer vertelt het avontuur van Scarlett Rhodes die op zoek is naar een relikwie. Scarlet heeft haar bondgenoten meegebracht om op een groot schip de relikwie te vinden. Hiervoor moet ze hordes zombies uitschakelen die op het bezeten schip ronddwalen.

De ontwikkelaar Activision heeft aangegeven dat de zombie modus van Black Ops 4 de grootste zombie collectie van de Black Ops serie gaat worden. Er zullen in totaal drie avonturen te spelen zijn in Black Ops 4, namelijk IX, Voyage of Despair en Blood of the Dead.

Call of Duty Black Ops 4 zal 12 oktober uitkomen.

Nieuwe update Sea of Thieves zal nieuwe schepen toevoegen

Op 31 juli zal er een nieuwe update uitkomen voor Sea of Thieves. Deze update heeft de naam Cursed Sails gekregen.

Cursed Sails zal twee nieuwe schepen toevoegen aan de game, die speciaal bestemd zijn voor 3 spelers. Daarnaast is het mogelijk om grotere allianties te vormen waardoor er betere rewards te behalen zijn.

Er wordt bij deze nieuwe update ook een tijdelijke campagne opgestart om nieuwe content te introduceren. Deze content zal permanent beschikbaar worden voor de spelers.

Deze campagne zal 3 weken duren en zal skeleton ships bevatten die outposts lastig vallen. Hierdoor krijg je de kans om het skeletten te ontdekken.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Fortnite nieuws van deze week

Fortnite SMG MP5 Gameplay Video

De nieuwe SMG MP5 wapen is in actie te zien in de bovenstaande video.

Funko gaat merchandise maken voor  Fortnite

De makers van de populaire POP!-figurines gaat een samenwerking aan met Epic Games om Fortnite merchandise te ontwikkelen.

Volgens bronnen zullen er meer dan 10 soorten producten uitgebracht worden. De eerste collectie zal gelanceerd worden rond de winterperiode.

Battlefield V Open Beta binnenkort van start

Voor de vroege vogels heeft DICE een Open Beta van Battlefield V gepland voor begin september. Deze Open Beta zal beschikbaar zijn voor iedere gamer die interesse heeft. Je hoeft je dus nergens voor in te schrijven. Een concrete datum is nog niet vrijgegeven maar dat zal binnenkort komen.

De closed Alpha versie van Battlefield V kreeg veel positieve reacties. Dat beloofd veel goeds voor de Open Beta van deze game. We houden je op de hoogte!

No Man’s Sky Next releasedatum bekend gemaakt en trailer uitgebracht

No Man’s Sky Next is de nieuwe update van de action adventure game uit 2016 “No Man’s Sky”. Volgens de ontwikkelaar zal dit de ultieme multiplayer-ervaring van de game worden. Meer interactie met andere spelers en meer beleving. We zijn benieuwd! De update wordt 24 juli gelanceerd.

Games
Corsair accessoires nu verkrijgbaar bij GamePC.nl
Games
Is een extra antivirus nog nodig bij Windows 10?
Games
CoD: WW2-beta update