Games

Aan de slag met Fortnite seizoen 6!


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Fortnite Season 6 van start! Launch trailer van Call of Duty Black Ops 4 + nieuws over Nuketown, early access Battlerite Royale, FIFA 19 is uit!

Na veel teasen eindelijk aan de slag met Fortnite seizoen 6

Seizoen 6 is gister van start gegaan, hierbij zijn vele items toegevoegd en veranderingen doorgevoerd. Hieronder vind je een video met een uitleg wat je allemaal met de nieuwe season pass kan doen:

Er zijn totaal 4 nieuwe plekken toegevoegd aan de map; Floating Island, Corrupted Areas, Corn Fields en Haunted Castle. Shadow Stones zijn ook toegevoegd, een consumable waardoor je verandert naar een shadow form. Hiermee wordt je tijdelijk onzichtbaar als je stilstaat, wanneer je beweegt laat je een schaduw achter. Je hebt meer snelheid, kan hoger springen, en bent immuun voor fall damage.

Daarnaast krijg je een nieuwe kracht genaamd Phase, waarmee je jezelf afschiet en door objecten heen kunt lopen. Het effect duurt 45 seconden en kan eerder gestopt worden. Terwijl je in shadow form bent kun je geen wapen gebruiken. Naast de nieuwe consumables en locaties zijn er ook tientallen nieuwe skins, dansjes en avatars toegevoegd.

Call of Duty: Black Ops 4 Launch trailer

Check hierboven de vette launch trailer die Activision naar buiten heeft gebracht, de trailer richt zich vooral op gameplay. Ook heeft Activision bekendgemaakt dat de populaire map Nuketown in november gratis naar Call of Duty komt. Naast de gebruikelijke betaalde DLC’s zal CoD ook met gratis content komen. Na Nuketown zal af en toe gratis content worden toegevoegd. 12 oktober is CoD: Black Ops 4 beschikbaar op elke platform.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Battlerite Royale early access van start

Battlerite is een moba-achtige game die al een tijdje beschikbaar is, maar sinds kort is de game mode ‘royale’ early access van start gegaan. In Royale worden wedstrijden gespeeld in een free-for-all omgeving met momenteel maximaal 20 spelers op een kaart die 30 keer groter is dan een normale Arena-kaart.

Je doel is om items, vaardigheden en consumables te plunderen, goud te verzamelen en upgrades te kopen om sterker te worden in de loop van de wedstrijd en vecht om de laatste speler te zijn die overeind staat. Een ander verschil met Arena is dat je niet als onderdeel van een team hoeft te spelen maar ook solo kunt gaan.

Als je met een vriend wilt spelen, kun je de duo modus inschakelen. Het kenmerkende Battlerite-gevechts- en -invoersysteem zal bekend zijn bij de Arena-veteranen, hoewel alle kampioenen volledig zijn herzien voor Royale, waarbij sommige kampioenen grotere bewerkingen ontvangen dan anderen.

Fifa 19 is uit!

FIFA Is al jaren de nummer 1 sport/voetbalgame. Elk jaar staat FIFA garant voor een super realistisch potje voetbal. FIFA 19 tilt dit naar een nog hoger niveau door o.a. de nieuwe Kick-Off mode en de introductie van de Champions League. Wij van GamePC.nl hebben drie samenstellingen gemaakt zodat je FIFA 19 met veel plezier kan spelen!

Bekijk hier ons speciale blogitem over de samenstellingen voor FIFA19!

Games
Game PC samenstellen – Waar moet je op letten?
Games
GTA 6 wordt Vice City 2
Het laatste gamenieuws
Hoe installeer je Windows 10 op jouw Game PC?