Games

Gerucht: Een nieuwe Bioshock!


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Een nieuwe Bioshock in ontwikkeling, Call of Duty: Black Ops 4 zal geen singleplayer campagne bevatten, 50v50 V2 is nu beschikbaar voor Fortnite: Battle Royale door nieuwe update, War-Modus voor PUBG is nu speelbaar, Fifa 18 krijgt waarschijnlijk een WK uitbreiding, Nieuwe content voor Sea of Thieves in mei.

Een nieuwe Bioshock in ontwikkeling?

Er zijn geruchten dat een studio binnen ontwikkelaar 2K een nieuwe deel van Bioshock aan het ontwikkelen is. De codenaam van het project heet Parkside, maar verdere details zijn niet bekend. De game zou in een vroeg stadium van ontwikkeling zijn. Als deze game net zo goed wordt als de vorige Bioshock delen dan hoeven wij niet te twijfelen of dit een topper gaat worden! Bekijk hieronder de trailer van Bioshock Infinite.

Call of Duty: Black Ops 4 zal geen singleplayer campagne bevatten

Gamewebsite Polygon heeft via anonieme bronnen te horen gekregen dat het nieuwe deel van Call of Duty geen singleplayer campagne zal krijgen. Ze hebben ontwikkelaar Activision ook om een reactie gevraagd, maar ze hebben aangegeven dat zie niet op speculaties/geruchten in gaan.

Op 17 mei zal de game officieel onthuld worden en wordt er waarschijnlijk meer bekend gemaakt over de game. Er zijn ook geruchten dat er een battle-royal modus in ontwikkeling is om het gat van de singleplayer modus op te vangen. We zijn benieuwd!

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

50v50 V2 is nu beschikbaar voor Fortnite: Battle Royale door nieuwe update

Vanaf gisteren is de nieuwe update beschikbaar voor Fortnite: Battle Royal. Deze update zorgt ervoor dat de tijdelijke modus 50v50 V2 speelbaar is. In de 50v50-modus moeten er twee teams van vijftig spelers tegen elkaar opboksen. Het team die alle tegenstanders elimineert wint het potje.

In 50v50 V2 wordt de Battle Royale-map gesplitst in twee delen. Het vijandige team start in de rode kleur en de speler in de blauwe. Aan het begin van het potje wordt de laatste storm-cirkel al getoond, zodat men weet waar het potje zal eindigen. Je krijgt tien minuten de tijd om loot te verzamelen tot de laatste cirkel. In de laatste cirkel zullen er om de twee minuten supply drops landen.

Ook is bekend gemaakt dat de Guided Missile uit de Battle Royale Modus is verwijderd. Omdat er veel klachten waren over de raketwerper is deze keuze gemaakt.

War-Modus voor PUBG is nu speelbaar

Tot en met zondag 22 april is de tijdelijke war-modus voor PUBG speelbaar.

In War wordt je gedropt uit een vliegtuig en land je in een klein gebied waar je tachtig kills moet maken met jouw team. Het team die de eerste tachtig kills maakt, wint het potje. Je kunt oneindig spawnen tijdens een potje. Dit is een primeur in PUBG. Dus wees er snel bij en speel t/m zondag een potje War!

Fifa 18 krijgt waarschijnlijk een WK uitbreiding

Een dataminer heeft in de code van Fifa 18 Ultimate Team een regel gevonden, ‘freeworldcup: Free FIFA World Cup Pack™’ genaamd. Het is dus een grote kans dat er een speciale WK uitbreiding uitgebracht gaat worden voor de game.

In december van vorig jaar werd ook al gehint naar deze uitbreiding. Sportverslaggever Manolo Lama verteld tegen een radiostation dat hij commentaar moest inspreken voor een WK uitbreiding voor Fifa 18. Hieronder kan je genieten van de mooiste goals van de afgelopen maand:

Nieuwe content voor Sea of Thieves in mei

De ontwikkelaars van Sea of Thieves hebben hun contentplannen voor de komende tijd onthuld. Er zullen in totaal drie content-updates komen in de komende maanden. In mei zal de “The Hungering Deep” update uitkomen voor de game. Deze update zal onder andere een nieuwe vijand toevoegen waarbij crews gezamenlijk deze vijand moet elimineren. Ook zullen er wekelijkse uitdagingen beschikbaar zijn om unieke beloningen te verkrijgen.

In de zomer zullen de updates Forsaken Shores (een uitbreiding van de huidige map) en Cursed Sails (toevoeging van een nieuw schip en vijand) uitgebracht worden.

Games
Game PC’s vs Consoles
Games
De meest memorabele game personages: Deel 1
Games
Onze favoriete online co-op games – Deel 1