Games

De vetste games voor de feestdagen


De feestdagen staan weer voor de deur. Welke vette games zet je het liefst op je verlanglijstje of welke zie je graag onder de kerstboom liggen? Wij hebben wel een idee; dit is een greep uit de lijst met meest vette games van 2017!

Star Wars: Battlefront 2

Hoewel Star Wars: Battlefront 2 nog niet gereleased is, zal deze game wel ruim voor de feestdagen beschikbaar zijn, namelijk 17 november. Star Wars: Battlefront 2 heeft zoals elke sequel natuurlijk vooral meer van alles. Er zijn meer classes, meer maps, meer voertuigen en meer wapens. Maar dankzij de Rise of the Empire singleplayer en de levels in Space wordt Battlefront II meer dan een standaard sequel. Daarnaast heeft de HUD en de beter gebalanceerde gameplay ervoor gezorgd dat de game beter te spelen is, zowel offline als online. En als laatste is het dankzij de verhoging van het aantal spelers offline naar vier en online naar 32 man in de multiplayer ook een stuk leuker geworden. Het kan me dan ook niet zo schelen dat er grafisch vrijwel niets veranderd is.Star Wars: Battlefront 2 is nog meer dan het eerste deel een must voor iedereen!

Destiny 2

Destiny 2 is recentelijk uitgebracht voor de PC, voor de consoles was het spel al enkele weken eerder uitgekomen. Destiny 2 is in vele opzichten een verbetering van de eerste deel.

In tegenstelling tot bij de voorganger voelt Destiny 2 namelijk als een volledig pakket met een singleplayer (of co-op) met een daadwerkelijke verhaallijn, uitgebreide PvE-content en de Crucible voor het broodnodige portie competitie. Vele mensen geven aan dat Destiny 2 eerder op een uitbreiding van de eerste deel lijkt, dit zal voor de PC gamers niks uitmaken omdat de eerste deel nooit voor de PC is uitgekomen. De PC gamers kunnen dus direct aan de gang met de ultieme Destiny ervaring.

Check hieronder wat de ultieme Destiny ervaring inhoud:

Call of Duty: WW2

Uiteraard kan de nieuwste Call of Duty niet ontbreken in dit lijstje. Gamers smeekten al jaren om een dergelijke game. Na gamers jarenlang de ene na de andere futuristische shooter te hebben voorgeschoteld, was het tijd voor verandering. Call of Duty nemen de gamers mee terug naar waar het allemaal begon: de Tweede Wereldoorlog. CoD: WW2 komt uit op 3 november.

Wolfenstein 2: the New Colossus

Heb je zin in het hersenloos neerschieten van nazi’s dan is de nieuwe Wolfenstein zeker een aanrader. Kruip in de huid van B.J. Blazkowicz en ga een nieuw avontuur aan in nazi bezet Amerika. Wolfenstein 2 is meer gericht op het verhaal, zo wordt er ditmaal niet direct een wapen in je handen gedrukt maar kiest het spel ervoor om in het verleden van B.J. Blazkowicz te duiken. Het vertelt niet alleen een indrukwekkend verhaal met geloofwaardig drama en passende humoristische noten, het heeft tevens een uitzonderlijke sterke diverse cast aan personages en een zorgvuldig ontworpen wereld. Het “nadeel” van Wolfenstein 2 is dat de game geen multiplayer mode heeft, dit wordt overigens goedgemaakt door de unieke setting en meeslepende verhaallijn.

Fifa 18

Uiteraard kan de populairste sport game niet ontbreken. De basis van Fifa 18 was al gelegd met de voorgaande deel. De lijst met vernieuwingen zijn niet heel groot maar toch voelt Fifa 18 een stuk anders aan dan Fifa 17. Er is meer aandacht besteed aan de duels. Het spel voelt ook iets trager. Voor nieuwe spelers zal daarom de drempel iets lager zijn om in te stappen. Toch vinden doorgewinterde Fifa spelers het vaak iets te traag. Door de bal sneller te spelen zal het gehele spel snelheid ook omhoog gaan. Verder is Fifa 18 een solide game waar je urenlang plezier aan zal beleven.

Need for Speed: Payback

Need for Speed meets Burnout; NfS is een populaire arcade racer waaraan de laatste jaren weinig is veranderd. Toch proberen de makers met NfS: Payback een frisse wind door de franchise te blazen. Zo hebben ze “speed cards” geïntroduceerd waarmee je elke auto naar eigen wens kan aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om met een Lamborghini door de woestijn te driften. Je neemt het op tegen The House, een criminele organisatie die het plaatsje Fortune Valley beheerd. Je hebt missies waar je het opneemt tegen The House. Hieraan moet je denken aan Fast en Furious achtige diefstallen. Tijdens deze missies dien je members van The House uit te schakelen met Takedowns, wat we al kennen van de Burnout serie. Wat we gewend zijn van NfS is de Politie, die zullen in de nieuwe deel ook zeker weer een rol gaan spelen. Check hieronder de gameplay van Need for Speed: Payback.

Game PC Samenstelling

Om de bovenstaande games  te kunnen spelen hebben wij van GamePc.nl een PC samenstelling gemaakt. Met deze samenstelling kan je deze games gegarandeerd op hoge settings spelen.

Klik hier om de samenstelling te bekijken

Heb je een vraag over het samenstellen van een Game PC? Neem gerust contact op met onze product experts. Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende dag gratis bezorgd!

Games
Nieuwsoverzicht week 32
Game PC Setups
Is jouw Game PC klaar voor The Division 2?
Games
Gameverfilmingen: Welke zijn het bekijken waard?