Games

Nieuwsoverzicht week 32


Iedere vrijdag blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Datum onthulling Intel Coffee Lake processors bekend


Intel geeft aan 21 augustus met meer informatie over de nieuwe generatie processor te komen. Op dit moment is er nog weinig bekend over de processors, wel weten we dat de achtste generatie dit jaar nog verkrijgbaar zal zijn. Waarschijnlijk zullen de processors beschikken over 6 cores  in plaats van de gebruikelijke 4 cores. De onthulling is live te volgen op de Facebookpagina van Intel.

For Honor gratis speelbaar


Mocht je For Honor nog niet hebben aangeschaft dan kun je aankomend weekend het spel testen. For Honor is namelijk gratis speelbaar van 10 tot 13 augustus. Vanaf nu kan je alvast For Honor downloaden zodat je de gratis speeltijd optimaal kan benutten. Alle achievements en progressie zal worden meegenomen als je besluit om de game aan te schaffen na dit weekend. De standaard en gold edities zullen tijdens deze periode ook nog eens beschikbaar zijn met korting.

Adversary mode in GTA Online toegevoegd


GTA Online heeft een gloednieuwe update gekregen. Een gepantserde wagen, een nieuwe Adversary Mode en een aantal GTA$- en RP-bonussen zijn vanaf nu beschikbaar in de game. De gepantserde wagen, genaamd de HVY Nightshark, is uitgerust met twee machinegeweren op de bovenkant waarmee je een stroom van kogels kan loslaten op iedereen die je tegenkomt. Tot 14 augustus verdien je ook nog eens dubbel zoveel GTA$ en RP in de nieuwe Adversary Mode.

Dota 2 kaartspel aangekondigd

Tijdens een dota 2 toernooi heeft Valve bekend gemaakt dat er een Dota 2 kaartspel komt. Hierbij is een korte teaser naar buiten gebracht met de info dat het spel in 2018 uit gaat komen.

Games
Onze Game Laptops in de Hardwarehoek
Game PC Setups
De Ultimate FIFA 19 Game PC
Game PC Setups
Cyberpunk 2077 Game PC samenstellingen